27/1 2017 Swisha

Jag har fått sån fin respons på detta inlägget om sponsring vilket gör mig otroligt glad! Att det finns okända människor som är snälla och bryr sig och vill hjälpa mig i min satsning känns fantastiskt :) 

Som jag skrev i ett inlägg... hur ska man kunna betala tillbaka? Jag har ingen aning egentligen men alla som hjälper mig kommer att redovisas på bloggen. 


Om ni skulle vilja Swisha mig så kan ni göra det på min mammas telefon 0705 418092 Marie Wickström

Stort tack från mig och hela min familj! <3 


Var allt började....
Jag och min kung Forlan Conquest. Fick honom insutten när jag var 8,5 år när jag var 10,5 red vi ungponny-SM och sen red vi 2 vanliga SM åren efter. Quest har sen sålts till Alma som red SM på honom 2016 och nu 2017 finns han hos sin nya ryttare Philippa i Ängelholm. Quest var starten på min dressyrkarriär.
Marie Wickströms foto.

Nu: 
Jag och Money Boy
Kungen och stjärnan! Jag har utbildat honom upp i klasserna själv och jag är otroligt tacksam för vad han gjort för mig. 
Marie Wickströms foto.

Jag och Jebeth Hitchhikers Guide "Hoopy"

Hoopy har kommit långt och vi har ett nationellt kval kvar i dressyr sen så kan vi ha kul på den nationella banan :) 
Marie Wickströms foto.

Jag och min storhäst Collin som jag håller på att utbilda nu.
Han är riden i 5 månader totalt i sitt 6-åriga liv men vi har kommit långt ändå. La-nivå nu och vi har provat att byta och det gick bra :) 
Marie Wickströms foto.

Jag och Matteus 683
Jag och Matteus blev ungponnychampion i dressyr 2016 och jag har honom på utbildning nu också. Jag har också introducerat My på honom, min ena "småstjärna"
Ja jag vet att jag är lång (hela 1,56 kanske) och inte pinnsmal och vad jag tycker om utbildning av mindre ponny kan ni läsa här
Marie Wickströms foto.

Jag och Harry Barry
Denna kille har jag på utbildning och försäljning. På hans första fälttävlan i höstas så blev han 3e placerad i P70. 69% i dressyren, nolla i banhoppningen och nolla i terrängen. 

Sponsorer hittills inför mina mål 2017:
Lilla Veterinärinrättningen Skara, Traudi Björling, Stuteri Micks Falköping, Kungsbacka Bilservice Kungsbacka, Mörk & Söner Götene, 

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0