21/8-20 Nu räcker det!

Nu räcker det! 

Jag vill bara klargöra några saker... döm aldrig nån innan du hört båda sidor. Jag förstår att det kan låta tufft att jag inte har nån kontakt med min pappa men det finns anledning till det. I 7 år har han varit otrogen och jag har vetat om detta. Jag har fått tack för att jag inte skvallrat och jag har hotats för att inte skvallra. När jag var 17 år kände jag att nu fick det vara nog det var min mamma han bedrog. 
Hot och dåligt uppförande från honom är numera vardag. Min bror går bort och dagen efter får min syster samtal från en av pappas vänner och blir utskälld att hon inte stöttar honom i denna svåra tid....var finns han och stöttar oss? Viktor hittades en torsdag och på lördagen efter ringer han till mig. Bara där 2 dagar försent. Jag kan inte svara och sen dess har jag inte hört nåt. Igår var det begravning och jag Viktors syster, får inte vara med på den utan släpps in efter. Jag står inte med på hans blommor till Viktor men hunden fick plats. Alltså hunden är mer värd än vad hans barn är. 

Senare igår så får jag kommentarer och meddelande om "att man i dessa tider ska glömma och förlåta" men vet ni vad, innan ni tar upp det med mig så prata med han som gjort fel hela vägen tills var vi är idag.  
Och att pappa försöker få kontakt med mig genom andra människor är helt sjukt! Vill han mig något ska han kontakta mig. Inte dra in andra i all skit. Det är aldrig nått som ni alla hans tjejer tänker på, att skälla på en annans barn. Har ni ingen skam?
I min och min pappas förhållande är och kommer det alltid vara han som är den vuxna. Men att ni då skäller ut hans 2 yngsta töser, att vi ska ta han om honom? Nej tack. Han har aldrig tagit hand om oss. 

Jag vill också säga det att det är aldrig ni som har varit den lilla flickan som haft en knyt näve mitt framför ögonen, aldrig varit ni som har varit 1 millimeter från att blivit överkörda med bil & släp, aldrig ni som sett han gå ut från toaletten med en annan tjej, aldrig ni som känt att ni är det 4 och sista barnet som inte betyder något, aldrig ni som blivit hotade var & varannan dag om att hästarna ska tas ifrån en. 
Så alla ni som tror på alla hans lögner. Ja men gör de då, men ni kan iallafall låta mig och min familj va. Vi låter er va så vad är problemet? 

Allt detta leder fram till att jag känner att nån kontakt vill jag inte ha! Ingen är värd att behandlas som jag blev behandlad igår. Tur man har en familj som stöttar i ur och skur, blodsband betyder inte att man är en riktig förälder.

Ett barn ska aldrig behöva vara rädd för sin förälder.13/8-20 La Paz till salu

Fina Pazze är nu till salu

https://hastnet.se/sv/annons/trevlig-allroundponny-1472841

 
 

2/8-20 Kvalat klart till YR-SM

Efter denna helgens tävlingar på Grevagården så är vi, jag och kung Collin, äntligen kvalade till YR-SM. Det är med lägsta marginal men det är kval. 

Tänk att det gick det trodde jag inte i morse när jag tog in Collin från hagen och han har trampat av sig en sko.... panik. Fick tag i bästa Annika som kom som en räddare i nöden, stort stort tack Annika. Tack också till Grevagården som efter 5 minuter kunde ge beskedet att vi kunde få starta sist i klassen. 

Tänk att denna kille nu kan vara på en framridning utan att leta flyktväg hela tiden. Förra året fick vi skritta fram på olika parkeringar. Han är fortfarande mötesskygg mm. men så mycket bättre. 

I går så fick jag uppleva en ny sida av Collin på banan, helt plötsligt blev han slö och jag fick inte igenom hjälperna, jag är van att rida på en häst som känns som en tickande bomb. Man lär sig nåt nytt varje dag! Så tacksam för tränarhjälpen jag har, bästa Pia Björk, utan henne vore vi inget. Tack Pia för all hjälp! Lugnt sansat och alltid med Collins bästa som prioritet. 


 

RSS 2.0