29/3 2017 Tack för ert stöd

TACK
Jag vill börja med att tacka alla som skrivit till mig och ger ert stöd, stort tack! <3
Ni lyser upp min värld!

Jag är väldigt ledsen och har lite svårt att släppa kommentaren från "Agnes" som ni kan läsa här.
"Agnes" Ip-nr är kollat.

Du lyckades "Agnes", känns det bra?
Kommentaren har fått mig att bli osäker och det var ju personens mening så grattis till det. Jag hoppas innerligt att de som inte gillar mig och bloggen inte följer mig eller min familj på olika sociala medier! Jag har inte bloggat för att få andra arga och irriterade.

Jag skriver ofta om hur det är att rida Money Boy och det får man till att han skulle vara väldigt speciell att rida....? Jo han är svår för han ändrar sig hela tiden och jag har svårt att hänga med. Jag vill visa hur min vardag ser ut inte måla upp en bild av nåt som inte är sant. En häst som utvecklas ändrar sig.

Sen har vi detta med sponsring eller som "Agnes" kallar det... tiggeri
Kan nån tala om vilka idrottare på elitnivå som inte har sponsorer och klarar sig bra? Inte ens de som har gott ställt är utan sponsorer ju. Mina sponsorer kan ni se här.

Jag behöver så klart inte åka ut och tävla hela tiden men om man ska försöka nå toppen så måste man synas och visa upp sin häst. Att jag skulle rida färre hästar och skaffa mig ett jobb så pengar rullar in är i helt absurt.
Jag ska inte ens behöva försvara att jag inte har ett riktigt jobb då jag inte fyllt 16 år än och jag jobbar faktiskt hemma varje dag plus att jag går i skolan. Jag vill nå toppen och då behöver jag stöd och hoppas att det finns fler företag som vill stötta mig framöver. Utan det stödet kommer jag inte kunna tävla i den mån som behövs för att nå toppen. Jag har en häst som älskar att tävla och jag älskar det då vill jag gärna försöka nå mina mål.

Mina föräldrar ger oss allt de kan men jag kan inte begära mer än vad jag får nu. Stort tack till familjen!

Respekt och tacksamhet
Jag vill också säga att jag hyser stor respekt för Barbro Andersson på Millomgårdens stuteri i Falköping som såg att Matteus 683 har stor ridbarhet tidigt samtidigt som han har ett fantastiskt psyke och väljer då att utbilda honom för att sen erbjuda nån ung ryttare denna fina ponny att träna och tävla. Hur fint gjort? My är den som ska få ha Matteus som sin sen och det är jag så tacksamför.
Att man ens kan se ner på andra raser än de man anser vara rätt gör mig arg.
 
Vad jag ger tillbaka?
Ja här fick "Agnes" mig osäker som jag skrev men när jag tänker efter är det viktigaste jag kan ge tillbaka det jag försöker ge mina "Små stjärnor", en bra start i deras hästliv där fokus ligger på:
- att ha roligt
- ha respekt för hästen
- respekt för andra människor
- visa respekt till din familj som gör allt de kan för att hjälpa dig i din satsning
- att man ska heja fram varandra
- fokusera på träning så man får en hållbar stark lycklig häst
- tävla ska vara roligt
- vill man inte tävla så är det helt ok

Jag har ju också bloggen/Insta mm. som är min dagbok egentligen men jag valde att göra dagboken offentlig för att försöka motivera andra att jobba mot sina mål. Det diskuteras hemma just nu om det är värt all skit man får ta.

Jag hjälper till att utbilda hästar som förhoppningsvis hamnar hos ryttare och får vara i sporten länge.

Nu ska jag verkligen försöka tänka framåt men eftersom jag har lite tid på mig med Money Boy så har jag svårt att släppa. Förlåt.

Tänk att bara kunna trampa på framåt...... fokus på rätt saker.

 






Kommentarer
- Camilla Mäntyvuo

Förstår att det känns tungt just nu, men du har en fin säsong och karriär framför sig. Nån som har sånt behov att trycka ned en framgångrik ungdom kan varken haft en karriär bakom eller framför sig. För en sådan person hade haft förståelse för vad man får gå igenom på vägen dit. Det är konstigt med internet, tydligen får man bete sig och skriva som man vill. Den där "Agnes" hade aldrig vågat stå för sina åsikter IRL. Stor kram till er! ❤

Svar: ❤❤❤
Sandra Wickström

2017-03-29 @ 12:00:02
- Anonym

Även om det är svårt, försök tänka på att Agnes är en enda person, jämför med hur många som kommenterade tvärt emot :)

Svar: Tack! Det är sant.
Sandra Wickström

2017-03-29 @ 13:16:10
- Liselotte Farmor

Jag har läst hela inlägget från denna "Agnes" nr 1 Du är alldeles för godhjärtad o ambitiös som väljer att svara, denna Person är definitivt inte värd den tiden Du lägger på svar o att rannsaka DIG själv, Denna person har över huvudtaget inte ett gram att göra med hur Du/Ni väljer att lägga upp Er Träning o Tävling, det bör Hon hålla för sig själv, försök sortera hårdare Sandra så Du sparar Dig själv, i framtiden kommer Du behöva en Manager som tar hand om sånt här för Människor är avundsjuka o illvilliga o därmed farliga Kram til Dig o Boy <3

Svar: Tack farmor! Det värmer <3 <3Massor av kramar
Sandra Wickström

2017-03-30 @ 09:32:47
- Milla

Hej!

Du ska inte fokusera på det du tycker är jobbigt att höra om någon annans synpunkter om vad du gör och hur du gör. Men så är det här i livet, man måste alltid lära sig att tackla oliktänkande oavsett om det finns belägg för det som sägs eller inte.
Lägg inte så mycket energi på att gå i försvar, eller försöka nedvärdera andras åsikter. Tänk att: Så här är det, så här GÖR jag och så här ÄR jag. Punkt slut.
Var inte rädd för andras åsikter och se dem inte som fiender. Tänk bara att " Jaha, så tänker du. Så tänker inte jag."
Eftersom jag är betydligt mkt äldre än dig, vet jag att allt man tycker är elaka kommentarer, inte nödvändigtvis är tänkt som elakt utan ett sätt att ventilera sin åsikt.
"Jaha, så tänker du. Så tänker inte jag"
Ha det gott och rid väl!

Svar: Bra idé! Tack
Sandra Wickström

2017-03-31 @ 18:26:19

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0