26/8 2019 Svar angående Collin

J. skriver i en kommentar:
Kan du inte berätta mer om dem senaste starterna på den senaste tävlingen på Collin? :) Här eller på ista :)
---------------------------
Var ska man börja med denna häst?
Jo jag börjar på Strömsholm på SM
På SM var målet att han gick runt båda starterna så att vi skulle kunna rida consulation och det gick ju över förväntan. Så nöjd med min kille men jag satt på en bomb som kunde explodera när som. 

Falkenberg
Så va det start i Falkenberg. Vi fick en lugn ensam framridning på en liten ridbana en bit från tävlingsbanorna. Lugn där men väl vid tävlingsbanorna så blev han mer på. Travdelen var skaplig men i bytena så snurrade han till det rejält och bytte hej vilt. 

Lilla Edet
Debut i MA och jag är supernöjd med honom. Blev het i galoppdelen men lyssnade skapligt ändå. 

Jönköping
Sen var det Jönköping har jag för mig. Största utmaningen är framridningen och vi fick till lyckade framridningar med bara nåt flykttillfälle/dag. Gick fantastiskt bra dag 2 av 3. 

Skogsborg
Ja vad ska man säga? Se filmen och bedöm själva :) :)  


Mariestad
Igår var det MA start igen i mariestad och jag fick uppleva nåt nytt. Framridningen blev väldigt lyckad utan andra ekipage som han blev rädd för. Pia var med och hjälpte mig. Väl inne på banan känner jag att han är annorlunda, jag kan påverka i större grad men hn tappar lite bjudning. Helt ny situation då jag är van att sitta och styra runt en bomb som jag måst kompromisa med hela tiden och nu kunde jag helt plötslig påverka under hela programmet. Grova missar i piruett och vissa byte och det är mitt fel.
 
Nu efter dessa tävlingar så hoppas jag att vi nått ett nytt steg i utvecklingen och att jag härdanefter kan våga rida på mer inne på banan. Jag vet att Collin kan gå hela vägen bara jag har hans huvud med mig. Stort tack till Pia, utan dig hade vi inte varit där vi är idag. Du lär mig allt!

Jag, stjärnan och Pia igår i Mariestad. 
 
 
 

Kommentarer
- Anonym

Kul! Hänger inte riktigt med med allt som händer hos er på gården, alltså inte hästarna utan den andra delen? Bor din pappa hos er. Självklart behöver du inte gå in på privata delar men skulle vara intressant att höra!

2019-08-29 @ 17:27:11
- Ellen - tävlingsryttare

Bra jobbat. Ni är fantastiskt fina ihop.

2019-09-10 @ 21:48:08
Blogg: http://ellenshorselife.blogg.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0