29/5 2018 Svar på Annas kommentar

Anna skriver:
Hej! Du är en förebild för mig och inspirerar mig väldigt mycket, varje dag. Tack! Jag är född 2003 och satsar mot toppen. Tyvärr har vi inte möjlighet att ha egen häst men jag är halvfodervärd på en häst som jag rider och utbildar 4 dagar i veckan. Tidgare har jag ridit mest dressyr och hoppning men har nu under senare tid fastnat för fälttävlan. Jag undrar vad dina bästa tips är för att lyckas även om man inte badar i pengar. Tack på förhand.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Hej Anna! 
Tack för att du kommenterar vilket är uppskattat. Tack för de snälla orden, kan jag inspirera någon i sporten så är bloggen väl värd att lägga tid på. Funderar ofta på om det är värt tiden det tar. svårt också att komma på vad man ska skriva om. Jag är dålig på att uttrycka mig runt min ridning. Jag rider mest efter min känsla. 

Mitt bästa råd är att du rider så mycket hästar du bara kan så mycket du orkar. Det finns ingen genväg utan rida rida rida är det som tar dig framåt.
Kanske kan du hjäpa till i stall runt dig och få träningar i gengäld? Bor du nära mig är du hjärtligt välkommen!
Pengar är en jättesvår nöt att knäcka och det har inte jag gjort än. Jobba hårt mot dina mål så kommer vissa saker falla på plats under vägen. 
Mina föräldrar/min familj har alltid stöttat upp allt vad de förmår och det är jag verkligen tacksam för. Jag tar ju emot hästar och utbildar, tränar och tävlar och det kanske är nåt du kan göra om ett tag? Sätt upp mål och jobba mot dem och följ upp. Både långsiktiga och kortsiktiga mål är bra att sätta upp för sig själv. 
Bildresultat för heja heja
Jätte kul att du inte snöat in på nån del i sporten utan är öppen att prova! Fälttävlan är super roligt. Kräver allround välridande ryttare och välutbildade, modiga hästar om man vill nå toppen. Jag håller ju på med det mesta men dressyren är no1. 

Stort lycka till och håll gärna kontakten så jag vet hur du har det och hur det går ❤

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0