22/6 2018 Midsommarafton

Det är tur att man har hästarna så man vet vad man ska göra eller skämt o sido det blir inte mycket firande för min familj. Andra firar midsommar jag? Jo jag rider. Vi åker i morgon ner till Skåne med Money Boy & Athena Vuo som ska visas på nåt som liknar Kvalitén. Ska bli roligt att se hur detta kommer att gå med fina tjejen. 
\n
\n

Vad har vi gjort idag då? Jo jag började med sovmorgon och det var riktigt skönt. Det har gått i ett sen förra veckan, tävling och sen hem och då hade lägerdeltagarna i läger 1 kommit så det var bara att köra på direkt. Sen åkte läger 1 hem och då kom läger 2 deltagarna som sen åkte hem igår. 

Money Boy
Gick ett pass på vägen och jag kom till bra ridning snabbt.

Wizt
Min gamle man har vilat från mig sen förra helgen och jag trodde att jag skulle få lossa en stel häst men det behödes inte. Han kändes lika fin som förra lördagen när vi tävlade. 

Collin
Collin har vilat några dagar och som vanligt känns han riktigt fin efter minivilor. Gjorde kanonbyten och samlade jobbet i galopp gick som en dans. 
\n
\n
 
\nCurre 
Fina killen gick ett pass på banan med mig. Curre kommer åka hem till ägare för att visas för kunder. Kommer bli tomt! 

Chili
Chili jobbade på bra idag. Har nu ett härligt eget driv och i arbetet med att flytta henne så hade hon ett kanonpass. Hon har aldrig flyttat så bra som idag. 

Athena Vuo
Ett pass på linan. 

Läger?
Nu spånar vi på en idé om ett nytt läger. Vill ni ha mer lägererbjudande hos oss och har ni ideér på innehåll?
\n
\n
 
\n
\n
\n
 
\n
\n 


Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0