24/7 2018 Igår-måndag

Så här jobbade jag och mina hästar igår.

Träningar
Joline
Joline tränade program med deras Lady. Gick kanon!

Joline på Virre, Nicole på Lady som leds av pappa Micke. 

Nicole
Lilla fina Nicole är så duktig. Hon lär sig snabbt! Kolla på Wickströms Utbildningsstalls instagram så ser ni en filmsnutt. 
 
Annika
Annika gör stora framsteg och jag är riktigt stolt över henne. Ture var på lite bushumör igår men vi fick till en bra lektion och han höll sig på alla 4. 

_________________________________________

Chili
Hade ett sånt där pass på fina damen där jag känner att jag inte kan rida och att vi står still. Hon har en förmåga att hänga sig i höger tygel i galoppen och sen blir det en dragkamp, vi pratade med Emma om det igår kväll och jag ska träna på i galopp och ge henne tid. Damen med stor galopp som hon inte riktigt orkar med än. Hatar verkligen känslan av att inte kunna nåt. 
 
Collin
Vila

Matteus
Ett härligt pass på banan. Alltid rolig att rida. Jag vill ha en Matteus i storhäst förpackning. 

Athena
Vila

Wizt
Ett pass på banan. Leker med byte och jobbar mycket i galopp. 

Barbie
Vila. Bäst hon vilar på nu för hon ska snart börja skolan. Ser fram emot att Matilda C kommer snart och att vi tillsammans kan börja jobba med lilltjejen. 

Dinelli
Ett pass i longeringsvolten. 

Rapsodi
Red ut på denna goa tjej. Tror hon vaknat till lite och börjar bli lite småbusig. Märks att hon gillar variationen i arbetet. Mimmi blev väldigt skrikig i början när man hämtade ut Rapsodi men det har lugnat ner sig nu. 

Tally & Iso
Igår kom Tally och hans kompis Iso för att stanna någon vecka när Petra och hennes man är på semester. Ska bli kul att få rå om Tally som min egen några dagar. Vi ska jobba på lite extra nu och sen blir det vila fre och lördag för då åker vi till Skåne. 


Jag har plats för någon mer träningshäst. Hör av dig mailen vid intresse. [email protected]

 

 


Kommentarer
- Sara

Hej Sandra!
Först vill jag bara säga att de är fantastisk fin förebild med bra känsla för hästarnas bästa☺️ Sen undrar jag vad du klassar som motionsridning? Min häst får nämligen bara motionsridas nu enligt veterinär men undrar vart gränsen går för motionsridning eller inte. Kan man fortfarande åka på hopp och dressyrträningar ändå bara man tar det lite lugnare eller är det bara uteritter som gäller?🐴 Tacksam för svar😊

Svar: Svarar i ett inlägg.
Sandra Wickström

2018-07-24 @ 14:32:59
- Matilda

Ser väldigt mycket fram emot att komma till er men nu är det ju inte långt kvar, ska bli väldigt kul och tror det kommer vara väldigt lärorikt och kommer va nyttigt för min lilla bus också😃

Svar: Det ska bli kul att få hjälp och sällskap! Du är så välkommen.
Sandra Wickström

2018-07-24 @ 22:06:09

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0