12/2 2018 Söndagens start MsvB2

 Då var det dags för 2a starten i regional MsvB2 i Ängelholm. 2a starten med kandar.

Jag och mamma ensamma idag igen och det gick bra i det förberedande arbetet. Denna starten var alltså vår 2a regionala MsvB2 start och denna start var det fler i klassen. Några ekipage startade sen MsvB5 såg jag.

Denna runda kändes jämnare än dagen innan och man blir så glad när resultatet speglar det man känner. Känns också extra bra att man ökar på resultatet dag 2 på meetinget. 

Vi slutade på 69,302% och en 2a plats i klassen. 
Domarkritik: Väl ridit på en fin häst :)

Bjuder på film, be nice!
\n

Jag i mitten
\n
\n
\n
\n
 
\n
\n
\n
Nu har vi startat 4 starter tillsammans och har 1 vinst och 3 stycken 2a platser. Helt otroligt och ja jag är fullt medveten om att detta är inget jag kan ta som självklart. Otroligt tacksam att jag fick låna hem Wizt av Fam Kristina Elner och verkligen känna på om vi kunde fungera ihop innan vi bestämde oss. 

Vet inte om jag skrivit så mycket om Wizt temprament men de som har lite koll vet att pappan Warsteiner har lite temprament och att det kan snurra till hos dem. Collin har Warsteiner som morfar :) 
Jag tror att om man bara är lugn och inte blir arg på dem när det snurrar till så kommer de göra allt för piloten.

Helgen i skåne har gått riktigt bra och vi har lyckats hålla Wizt lugn och han har ätit och druckit precis som han ska. Han har varit enkel att hantera hela tiden. Resan hem fanns väl lite mer att önska men vi får hoppas vi kan komma på hur han ska fodras och ska prova att lägga till magnesium i hans foder. Jobbigt när han är stressad på vägen hem för det är ju en bit hem fårn Skåne och vi tycker så synd om honom när det snurrar till och han stressar.  När vi kom hem och klev in i stallet blev han genast lugn och såg mycket nöjd ut att få komma hem. 
Vi hade Athena Vuo med oss hem och hon hade nog lite lugnande effekt på honom tror vi.

\n
\n
 
\n
  


Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0