17/12 2018 Collin på pay & ride MB5

Jag red en MB5 på Collin igår på Grevagården. Pay and ride är jätte bra för spända hästar så vi kan få träna på tävlingsmomentet. 

Framridningen var riktigt bra för Collin, lugnt och stilla. 1 gång blev han rädd men lyckades hålla det på mattan. Tänker på det Pia säger, han måste förstå att du inte sätter honom i en situation som han inte klarar av. 

Domarkritik:
Trevlig häst med fin potential, går ganska avslappnat men syns viss spändhet och därför bra att gå på avslappningstänket idag även om elasticitet och längningar blir lite försiktiga. Har fin galopp men det finns tendens att idag bli kort - önskar längre steglängd. 

Bjuder på film, be nice!


Jag är nöjd med min prins som var lugnare i huvudet och mer stilla i munnen mm. Listan kan göras lång på vad som kan förbättras men som nr.1 är att få honom trygg på banan och denna gång gick det bra! 
Väldigt tittigt med granar, paket mm men han överlevde. Vi fick gott om tid på oss inne på banan och det är bra.

Jag fick ett räknefel i serien men det gjorde jag medvetet för jag ville att han skulle byta på min hjälp inte när han tror. Rena byten det blir man glad av 😄


Denna kille är väldigt speciell. Killen som verkligen kan gå en på nerverna, han sätter groomarna på prov kan jag lova 😂
 

Kommentarer
- Annie

Så fina ni är! <3 Jag tycker du rider så himla mjukt och fint. Jag önskar att jag kunde hantera spända och rädda hästar lika bra som dig och då är jag ändå 3 år äldre, haha. ;)
Fortsätt med ditt bra jobb! Det är så roligt att följa med på resan varje dag.

Svar: Tack snälla du! ❤
Sandra Wickström

2018-12-17 @ 13:19:58
Blogg: http://anniehorselife.blogg.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0