13/9 2017 My & Matteus

My och Matteus är ett fint ekipage tillsammans. Igår tränade vi igen och det är alltid lika roligt.

Just nu jobbar vi med formen och att My ska kunna påverka galoppen och förbättra den. Inga lätta grejer för en snart 10-årig tjej som har fullt upp med sin egen kropp.

Jag tycker hon gör ett fantastiskt jobb med honom och har alltid ett leende på läpparna.  Vi jobbar också med hennes sits. Hon börjar få ihop honom så mycket bättre i formen. Hon är dock lite som jag.... hon vill helst inte ha nåt i handen, detta jobbar vi med hela tiden. Inget stöd-ingen häst på tygeln. 
 
Funderade lite igår på hur jag red när jag var som My och jag jobbade då med att försöka kvala Forlan Conquest "Quest" till Ungponny-SM och året efter på sommaren så deltog vi i vårt 1a SM på Hammarö Karlstad. 
 
Jösses vad många timmar jag spenderade i sadeln redan då och jag tränade för tränare oftast 2 gånger per vecka. Quest reds 6 av 7 dagar i veckan och det var inte ofta jag tillät mig själv att bara busa runt på honom. Noga skulle det vara och kontroll på alla steg redan då. Stort tack till min familj som stöttat mig från början med det jag brinner för. Det finns såklart också några hästar som betyder extra mycket för mig bl.a Quest.


 
 
 

Kommentarer
- Stina

Är det du och Lina Dolk på bilden?:)

Svar: Ja 😀
Sandra Wickström

2017-09-14 @ 19:34:40

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0