5/10 2017 Onsdag

Så var det onsdag och jag jobbade på i stallet. Fortfarande jobb med städningen vi påbörjade förra veckan. jag tar det lugnt och känner efter vad jag behöver ha i sadelkammaren. Sorterar, tvättar/putsar och slänger. 

Nu putsas all utrusning alltid efter användning, ett lyft i stallet. Gångar ska sopas av alla som är i stallet, om gången är sopad känns stallet mer i ordning om man säger så.

Vila
Collin, Chili, Triton, Matteus, Curre

Money Boy
Red ett pass på banan med kungen och himlen öppnade sig så vi blev helt genomblöta. Otur men bara att rida på.

Cookie
Carro hade svårt att komma ifrån igår så jag tog hand om allt med Cookie.
Vi tränade övergångar skritt-trav, trav-galopp där jag ville få henne att inte vara så springing. Hon tvärnitar också ibland när man bryter av och det vill vi ha bort. Stilla och stängd mun hela passet. Mycket trevligt pass på Kakan! 

Matilda & Mazarin
Igår fick Matilda jobba på Mazarin som hade mycket egna åsikter om träningen. Väldigt bra att Ulrika var med och kunde hoppa upp och ta kommandot. Mazarin var inte ärligt framme för skänkeln från början. Inte lätt för Matilda som inte har så mycket erfarenhet. I slutet red Matilda igenom Lc1 och det gick riktigt bra. 
Viktigt att komma ihåg att Mazarin är endast 4 år och det kan ibland bli mycket för dem. Snart är det dags för en längre vila. 

Dinelli
Dinelli reds av Mimmi och hon hade lite träningsvärk efter hoppningen dagen innan.

Mer hästar
Jag vill verkligen ha mer hästar att rida. Ibland önskar man att de inte behöver vila ibland... 
Finns plats för mer träningshästar. 
Har du kanske en läromästare (från MsvB och uppåt) som du vill låna ut? Ingen skulle bli gladare eller mer tacksam än jag.

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0