10/10 2017 Måndag

Min måndag var rolig!

Anneli, Collin, Triton och Denice 
Anneli kom med Denice 2 år som ska ridas in och sen säljas. Vi har ju haft Denice hemma innan så vi känner henne.
Triton åkte med henne hem. Nu får ni ha ögonen öppna då han kommer vara modell i Hööks-katalogen framöver. Vi kommer alla sakna den lille championjonen. Känner att vi jobbat med Triton på bästa sätt och jag vill tacka alla "mina tjejer" som hjälpt mig med honom! Ni har gjort ett kanonjobb. 
Collin, Anneli fick rida Collin lite och jag tror att hon gillade det hon kände. Han kom ju till mig och kunde i princip skritt trav galopp under ryttare och har nu startat en MsvC1 riktigt bra jobbat Collin på så kort tid. Han har ju mest stått i vintras pga en sträckning i ryggen också... Talang och har lätt att lära. Lätt att glömma bort hur fort det gått när jag sitter och rider hemma. Känns konstigt att se Collin från backen...

Ellen & Ebba
Ellen och Ebba kom för dressyrträning. Dessa tjejer är tvillingar och de är superlika lite svårt att hålla isär dem. Hoppas att jag inte säger fel namn för ofta. De var så duktiga, jag är helt klart bortskämd med duktiga elever som verkligen vill lära sig! 


Matilda kom hem på kvällen efter skolan och vi gick igenom hennes start på pay and ride i söndags och sen jobbade vi på med hästarna. Tack för hjälpen Matilda! Moa jobbade lite med Denice direkt och hon hade lite frågor om vem som bestämde men det fixade Moa utan problem. 

Money Boy, Curre, Chili och Dinelli
Dessa hästar fick jobba på banan. Jätte nöjd med allihop! 


 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0