6/3 2017 Tankar om Money Boy

Nu börjar jag kunna rida Money Boy som jag gjorde för ett år sen och han börjar bli lika fin i formen men dock starkare. Ja jag vet att jag skrivit om detta innan men känslan när jag nu börjar hitta tillbaka är fantastisk och då vill jag ju dela med mig.

April 2016:








Åh vad jag längtar tills jag kan visa er att han är lika fin igen med ett lyft, han är starkare!

Svårt att förklara hur min känsla med Boy har varit... jag vet ju hur fin han kan vara men sen att tappa hur han ska ridas är inget man önskar någon. Usch känslan av att "jag kan inte" önskar jag ingen! Känsla av att innan kunnat ha honom "för lösgjord" som de påpekade på Mönstringen i okt-15 till att nu inte hitta lösgjordheten alls på samma sätt där jag vill ha honom. Sättet jag ridit har så här i efterhand inte passat mig alls utan jag vill rida med små hjälper och lite säte. Jag måste dock lära mig att acceptera att jag har mer i handen än vad jag önskar. För att gå som bäst måste han ligga på bettet och jag får ge honom stöd.

Ibland är det så skönt att inse att det var så små förändringar som behövdes och att man måste våga prova hemma när man tragglar.



Nu ska vi träna på och jag ska se till att inte tappa ridningen på min kung igen.

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0