28/3 2017 Filmer från tävlingen i Ypäjä Finland

Behöver lite distans till alla påståenden mm om mig/oss. Alltså tiggare och otacksam det är så elaka påståenden. Ska man blogga med denna utsatthet? Vill jag att mina småstjärnor ska få se detta? Är det värt allt det utsätter andra för i min närhet? Många frågor i huvudet på mig.... och till på köpet ska jag försöka inspirera unga ryttare att rida mer dressyr på sina ponnys ikväll. Behöver tänka igenom vad jag ska prata om mm men det tar emot.

Här kommer filmerna från tävlingen i Finland med risk för fler påhopp!
My, Matilda Ellen och Nicole: detta kan ni också få uppleva med hårt arbete, mycket vilja, en ponny som du älskar och tror på, familj som stöttar och sponsorer!

Be nice! 


2a starten, be nice!


Stort grattis till ALLA 5 svenska ekipage som var i Finland utöver mig. Ni var så duktiga och jag är stolt över att få ha er som vänner. Ni har bra familjer, fina hästar och är duktiga. Jobba på!

 
 

Kommentarer
- Siv

Ni är bara bäst 🤗🐎❤

Svar: ❤❤
Sandra Wickström

2017-03-28 @ 16:09:39
- Jenny

Alltså wow vilken ritt! Så mjukt, följsamt och harmoniskt! Ni 2 ser så underbart samspelta ut och det ser så enkelt ut! Hatten av och skit i neggo personer! Man måste få njuta längre efter en sån här tävlingen, att vinna internationellt är inte många som gör! Go Sandra och kung Boy och även go new forest (partisk :))

Svar: Tack! Den känslan jag fick inne på banan var magisk och kung Boy var med mig i alla rörelser. Kram
Sandra Wickström

2017-03-28 @ 22:33:17
- Erika Pettersson

Snyggt jobbat!!👍😎

2017-04-09 @ 17:01:35
Blogg: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0