15/3 2017 Vissa dagar är mindre roliga

Vissa dagar med hästarna är mindre roliga och igår var en sån dag. Blåste storm och regnade, inte ösregn men nog för att man ska bli blöt och genomkall. Hitta motivationen att jobba sent på kvällen är inte på topp. Se nån serie på TV hade varit skönt istället.

Money Boy
Vi jobbade vidare med küren och nu är vi nere på tid under 6 minuter :)
Inte så stor skillnad att rida Boy i gårdagens skitväder mot strålande sol en sommardag, skönt det! Jag älskar verkligen kung Boy. I morgon ska Boy få vila och också nya skor.


Harry
Elsa red Harry och nu börjar hon hitta hans knappar. Såg riktigt bra ut!

Valentina
Nellie red lilla V och det är en Nellie som ser ut att njuta av varje minut med lilla V.

Lite konstigt ändå att två tjejer som är tvillingar rider lika bra båda två... skumt. Vi syskon hemma rider bra men på olika sätt. Vi är glada att de vill hjälpa oss med hästarna.

Molly
Molly fick gå ett pass med mycket galopp i hoppsadeln. Sadeln ligger inte 100 men den används inte dagligan och den trycker inte på bogarna.
 
Pumpan
Nya c-ponnyn Pumpan 5 år tog vi ut i stormen, regnet och ledbelysning på banan och satt upp. Snäll start va?  Sköter sig riktigt bra! Ska bli kul att se vart detta leder. Pumpan är till salu!

Schamoon
Denna dam fick gå ett pass på banan med sin ständiga följeslagara Mimmi.
Schamoon är till salu!

Carisma
Moa fick ett sånt där härligt pass på Carisma igår som man hela tiden letar efter.... hon gör allt man ber om på bästa sätt.

Hoopy
Hoopy gick ett pass på banan.

Emi & Matrix
Linades.

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0