6/7 2017 1a heldagen på läger mm

Då har vi haft 1a dagen på vårt lilla läger, Matilda My och jag.

Började med stall mm sen ut och träna själva utan häst i skogen.

Efter lunch så red tjejerna på sina hästar var sin träning för mig.

Jag red senare ett pass på Sandro där det var jogg på schemat. Sandro verkar vara en klippa, står som ett ljus på gången när tjejerna grejar med honom och sen så skrittade Matilda fram honom och My fick skritta av.

Kl. 18.00 kom Joline med sin Lady och red en lektion. Lady är i fin form så det har Joline jobbat bra med. De fick jobba med att flytta in bogen och flytta ut bakdelen. Bra övning för att få kontroll över hela hästen och hästen blir starkare. Joline är en väldigt ambitiös ryttare!

Sen var det dags för unghästar.
Först ut var RallyKalle som vi kallar honom, han heter Kämpe Rask. Båda tjejerna red honom och fick prova alla 3 gångarterna. Han är ju väldigt grön i ridningen men väldigt positiv till arbete och det är bland det viktigaste just nu.

Athena "Tian"
Sist ut runt 21.00 var Tian. Mimmi började rida henne och sen red Matilda i skritt och trav. Matilda blev kär i ponnyn.

Sen var det dags att ta in vissa hästar och sen fodra mm.

Vid 22.30 kom vi i säng och det var 3 trötta tjejer som lade sig.

Det har bestämts att vi ska ha ett läger till innan skolan börjar och ev ett i september på någon passande helg. Kul att de trivs hos oss.

 
 
 

Kommentarer
- Anonym

Hej! Min dotter tycker att ditt läger verkar helt fantasikt med superbra gemenskap och även dina träningar. Men tyvärr har vi för långt för att åka och träna hos dig regelbundet. Finns möjligheten att komma på något läger någon gång om hon tar med sin egna ponny?😀

Svar: Hej! Va roligt att hon vill vara med. Självklart går det bra att hon kommer med sin ponny. Vi kör ett i augusti igen innan skolan börjar. Jag kan lägga ut här när vi kör nästa gång. Välkommen! - Sandra
Sandra Wickström

2017-07-06 @ 21:18:50

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0