23/1 2017 Helgen som gick

Jag mamma och Mimmi har varit på Strömsholm på landslagsträff för ponny och det har jag inte varit på förut. Vi har fått en ny ledare inom ponny, Pytt Hamberg, och det tror vi kommer bli bra. Hon är väldigt engagerad i ponnys, kul.

Vi får se i vilken grupp som hon placerat mig i men troligen OBS-gruppen som innan. Jag fick inget besked på att jag gått ned ett snäpp i grupperna i alla fall.

Jag är så tacksam för att Money Boy hjälpt mig nå mitt mål!
Tänk att vi tog oss dit på 2 år tillsammans, Boy ville inte gå fram alls på en tävlingsbanan när jag fick honom och mot att komma till att rida NM och ta ett lag-silver, 4a på SM plus en nominering till EM är stort på 2 år! Lilla jag på min oerfarna ponny har gjort en bra utveckling tillsammans med mina tränare och familj. Vi har inte gott ställt och alla kämpar tillsammans. Det är väldigt lätt att glömma allt man gjort när man står mitt i det.


Vi kom hem på söndagseftermiddagen så vi hann med ganska många hästar sen trots att vi alla var sega och trötta. Anneli (Collin, Denice och Carismas ägare) var och hälsade på när vi kom hem <3

Money Boy
Gick ett pass där fokus låg på lösgjordhet.

Collin & Denice
Linades. Härlig energi i båda :)

Stings Testarossa "Guling"
Jag red för 1a gången på denna fantastiskt fina ponny. Han var mer koncentrerad på mig som ryttare än vad jag sett innan när Mimmi och mamma jobbat med honom. Deras arbete hade nog sjunkit in med minivilan nu när vi var borta. Ev. får vi sätta skor på honom då han gick mycket bättre idag när det var mjukt överallt ute.

Schamoon
Hon får bättre och bättre kondition och magen har krympt lite grann :)
Hon har nu varit hos oss ett tag och Mimmi kör Novafonen på henne innan ridning mm men vi tror att hon har låsningar i kroppen. Hon är stel och det är svårt att rida loss det, det går inte att rida loss till 100% tyvärr.

Hoopy
Pigg kille fick gå på banan ett pass.

Bolt "Gullet
Vi har fått uppdatering gällande Bolt eller Gullet som vi kallar honom. Han är hemma på Stuteri Vittra och körs just nu in. Bra jobbat!

Nu ser vi fram emot en ny vecka med fortsatt jobb med alla hästar och träningar.

 



Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0