16/2 2017 Carl Hedin med Collin

Igår var det då dags att lösa in vinsten från SM i somras... en träning för Carl Hedin på Jönssons anläggning i Särö. Jag skulle allt vilja träna för han mer men det är så långt att åka tyvärr... kanske kan man få till helger eller nåt. Träffade Emma Jönsson, Cornelia och mamma Maria där också alltid lika kul :)

Collins ägare Anneli kom också och hängde med oss. Hon är så snäll och jag tycker det är lite trist att man inte kan prata ordentligt men så är det. Tack Anneli <3 
Annli hade sin kamera med så jag hoppas att det blev några fina bilder som jag kan visa er sen.

Arthur, My, Carl, Collin och jag

Tisdag kväll tränade jag Collin för Emma och då fick jag det riktigt jobbigt för Collin var spooky. Han fryser och blir stel som en pinne och om jag då vänder honom för att bryta det så kan han likaväl som han går snällt runt explodera och kasta sig bakåt. I dessa situationer är jag en fegis och vill helst sitta av och strunta i det. Vad gör jag då? Jo jag sitter och "smyghåller och då bromsar jag ju Collin och jag talar om att det är nog nåt läskigt ändå, dubbla signaler. När han blir sån så blir han stressad och svettas mer än annars.

När jag nu kom till Carl så rider jag ju likadant och det tar han tag i och bara jobbar med att han ska gå fram och svara på hjälperna direk och jag fick rakrikta också. Basicgrejer helt klart! Detta var bra för när man kommer till en ny tränare så biter jag ihop lite extra och gör det de ber om. När Collin ärligt bjuder fram i ett friskare tempo blir han rak och fokuserar på mig. Collin tar inte skänklarna som man önskar alltid, ofta höger och det fick jag jobba med lite extra.

Innan Carl kom till ridhuset var han på gång att varva upp ett par gånger men det lyckades jag dämpa tack ock lov. Jobbigt om han hade varit crazy när vi började. Jag har så svårt att förklara hur det känns där uppe i sadeln och då kanske jag upplevs som otrevlig av tränaren.

Detta var en rolig träning och jag är glad att jag vann den!
Trist att man alltid ska bo fel .... Nästa träning då borde vi hoppa kanske?!

My var med mig och mamma hela dagen och hon är så lätt att ha med sig! Sköter sig perfekt <3


 


 

Kommentarer
- sara

:) måste fråga dej om det är My eller Mamma som sköter sej perfekt :P

Svar: Ha ha My såklart 😉😂
Sandra Wickström

2017-02-16 @ 14:17:10

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0