7/12 2017 Smurre

Vi har ju en ny ponny hemma....

Smoqing "Smurre"
född 2010 valack 1,27, Gotlandsruss
e. Qum
u. Jacka
ue. Rusch
Kom till oss 171203
Smurre hämtades på vägen hem från SIHS av pappa och Moa. Smurre är en ridskoleponny som hittat på lite bus så han ska ridas till av mig. 

En ponny med mycket egen vilja kan jag säga. han har varit ok på gången och att leda till och från hage men igår så ville han inget. Sparkade åt mig och Moa helt utan anledning, vi begärde ingenting utan bara tog in honom från hagen. Hmmmmm här krävs uppfostran helt oacceptabelt att sparka mot oss!

Han fick jobba ett pass i longeringsvolten och Moa satt upp. Tur var väl det för hon har långa ben och kan hålla om till skillnad från mig. Han skötrygg några gånger men Moa höll sig kvar. Efter detta blev han jätte trevlig att rida. Finns kanske hopp ;) 

 




Kommentarer
- Hanna Salomonsson

Ska bli spännande följa Smurre hos dig! Han hade en hel drös med åsikter när han kom till försäljningstillstallet jag jobbade i för ett par år sedan (innan han såldes till ridskolan). Men när han slutade ifrågasätta och var med en var han en helt fantastisk liten ponny att jobba med, jag saknar honom fortfarande! Hoppas han ska hitta tillbaka till sig själv igen, jag tror inte han haft det så lätt tidigare i livet:)

Svar: Idag var han riktigt positiv att jobba med. Ska göra ett tappert försök med honom. Han är mysig nr han inte bråkar.
Sandra Wickström

2017-12-07 @ 12:28:19
Blogg: http://hannasaalomonsson.blogg.se/
- Anonym

Har ni kvar honom? :) Han var nämligen på ridskolan jag rider på nu och trivdes verkligen inte.

Svar: Smurre är i himlen nu. han mådde inte bra.
Sandra Wickström

2018-12-10 @ 14:37:07

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0