6/12 2017 För NF-föreningen

Money Boy och jag red ju 2 gånger i paddocken för New Forestföreningen under våra dagar på SIHS på Friends Arena. Jättekul! 

Dag 1

Dag 2
 


Bjuder på film från liten del av uppvisningen, be nice!


Jag måste säga att det är riktigt roligt att få prata om hur jag tänker när jag utbildar och tränar hästar, 
Helt otroligt att nån vill lyssna till hur vi jag och mitt team tänkt och jobbat framåt. Det skulle jag kunna jobba med så roligt var det. 

Nu vet jag att vissa tycker att jag är en snorvalp som inget har att komma med på clinicen jag höll hos Grankärrs Gränsryttare och deltagandet på Friends, utan det handlar om mig och mina hästar inget annat. Jag försöker inte ge sken av att vara en vara en GP-ryttare och tror att jag är nån nu som jag inte är... men jag kommer vara det i framtiden! Innan man dömer nån bör man kontrollera vad clinicen ska handla om. Finns inte en enda ryttare som rider världscupen som kan återberätta vad jag jobbar med och hur jag är som person. 

Min familj är en helt vanlig Svensson-familj som gett mig möjligheten att få utvecklas i min sport. Det är jag evigt tacksam för. Jag har fått utbilda alla mina hästar själv med tränares hjälp, vi har inget ridhus eller väl belyst ridbana ens. Vi får kämpa men det gör vi gärna. Att kunna prata om hur våra förutsättningar ser ut plus om hur jag/vi hemma jobbar med hästarna kan inspirera nån annan att vara i sporten då gör jag gärna det! 

Helt underbar ras förresten dessa fina New Forestponnys! Här på filmen är det 5 st fina ponnys som visas upp. 

Jätte stort tack till New Forestföreningen för förtroendet att få vara med och visa upp rasen! 

 


Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0