29/12 2017 Extra roligt

Igår var det extra roligt för jag hade hjälp och sällskap i stallet.

Ebba, Ellen och Matilda
Fick fin hjälp och sällskap på eftermiddagen och det är jag så tacksam för. Jag älskar att se hur de suger i sig allt runt hästarna. Känns bra att de vill vara hos oss. Stort tack tjejer! 

\n
Curre
Ett pass på banan. Lite tung i handen så bettbyte ska göras innan nästa pass. Han måste bäa sig själv på bakbenen. Vi har kommit långt men han kan mer. 

Matteus
Ett pass på banan. Matteus reds av Ebba och hon rider honom riktigt riktigt bra. 

Kung Boy
Matilda fick prova att rida Boyan igår. 1a gången hon rider honom ordentligt och fick prova att göra ett enkelt byte tex. Matilda var duktig då hon inte ridit längre än ca 1,5 år.  Så stolt över Boy och Matilda! Jag vet ju att han är lätt att rida men att det skulle vara så bra direkt det trodde jag inte.
Bjuder på film, be nice!


Collin för Emma
Collin reds för Emma och det gick bra. När jag värmde kunde jag byta utan problem. med problem menar jag att Collin tar över och börjar byta när han tycker. Vi jobbade på styrkan som vanligt och i vänster varv så tar han inte i på samma sätt med höger bak och han blir lite trippigare i steget och tappar lite bjudning. Bara jobba vidare. Collin är en väldigt arbetsam häst han älskar verkligen att träna oavsett vad jag hittar på. 

Wizt för Emma
Wizten reds för Emma också. Styrka tränas och jag får olika övningar att jobba med. Att gå in på volt och sen samla och få hjälp med drivningen av Emma gav resultat direkt för Wizten låg på mycket bra i handen då. Jag fick också prova att byta i var tredje och varannat och det är bra för min kvickhet. Så roligt att få träna denna duktiga häst. Jag lär mig nåt nytt varje dag! 

\n
\n
 
\n




Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0