7/8 2017 Collin luftades

Igår luftades Collin på tävlingsbanan. Luftades är förresten rätt ord... det blåste storm.

Collin är ju väldigt elektrisk och brukar hoppa omkring mm. hade önskat att det fanns mer pay and ride att träna på än att åka på tävling på riktigt men nu fanns inte det.

Framridning
Imponerad och stolt över Collin som nästan hela framridningen kunde hålla sig i skinnet och inte krypa ur. En hund skällde 1 gång och det gjorde att han kastade sig en gång sen vet vi inte riktigt varför han kastade sig några gånger till men vi är supernöjda med honom. För 3 månader sen hade det varit en prestation att ens kunna sitta på honom på en ridbana i storm.

Jag tror nog ni kan se på bilderna att både han och jag är avslappnade.


På banan
Finn ett fel....

Det är läskigt med ny bana utan några kompisar.

Vi hade lite för bråttom att komma in på banan så vi glömde skydden.... ha ha ha kände sig riktigt professionell kan jag säga :)

Han sparkade bakut nån gång på banan och det ska det nog finnas bild på så det kanske visas här sen.

Jag red fel 1 gång också skulle svänga vänster men valde höger, så går det när man har tankarna på att bara kunna vara lugn på banan. Det gör absolut ingenting! Jag fick svänga lite för tidigt nån gång på banan och en förvänd galopp fick jag flyta ut i så att han inte skulle byta som han gärna gör.

Överdomarkontroll
När vi var klara på banan så kollade överdomaren på bett, nosgrimma mm så då fick han vara med om det också. Luvan togs av mm och han stod still och bara väntade min prins <3

60,00% blev slutresultatet och jag är supernöjd! Resultatet är oviktigt, han skötte sig!

Alla har åsikter
När Collin kom till mig fick jag en kommentar om att han är så lång i kroppen och bakbenen för långt bak "han kommer aldrig kunna trampa under sig och han kommer aldrig kunna länga traven" hmmmm konstigt att han trots allt redan kan och gör det. Trodde inte bakbenen kunde sitta "för långt bak" faktiskt.... ;)  


Han böjar förstå vad jag vill i travlängningarna nu problemet nu är att piloten ska kunna sitta hela vägen.... Jag gillade verkligen vad jag såg på filmen igår. Fin form, nosen fram, och han ökar steglängden utan att dra iväg. Jag kan bara rida 30% kanske av vad han kan idag i ökningen.


 



Kommentarer
- Anonym

Ni är superfina och du är så duktig Sandra❤❤❤/Anki

Svar: Tack ❤
Sandra Wickström

2017-08-07 @ 12:13:01
- Gisela

Så trött man blir på människor som inte bara kan vara tysta. Jag tycker han är skitsnygg och han passar dig så fint. Kommer bli svårslagna när han kan slappna av fullt på tävlingsplatsen.
Heja er.
Kram

Svar: Ja jag kan bara hålla med! Tack, kram
Sandra Wickström

2017-08-07 @ 20:16:04

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0