16/9 2016 Hemsk känsla

Igår när jag tränade Boy så kom den där hemska känslan av att "jag kan inte rida" smygande. usch då blir jag så ledsen och blir nästan ännu mer passiv i min ridning.

Money Boy ändrar sig i sättet från vecka till vecka nu och jag tycker det är jobbigt för jag hänger inte med i min ridning då.

När jag rider honom själv så har jag en förmåga att dra ihop honom lite för mycket. Han inbjuder till att jag ska göra så för då kommer han undan lite. Jag måste länga ut halsen och fånga upp på yttertygeln och rida varje steg. Gaaaahhh så svårt. 

Det jag har svårast för i ridningen är att vara kvick i mina hjälper plus att jag maskerar att jag hjälper hästen lite för mycket. Hur ska de då bli starkare om jag hjälper dem runt? 


Om jag bara rider så blir Boyan så fin. Jag måste skärpa till mig med detta jag vet men det är så svårt. Jag har en förmåga att tycka "nu är han så fin" och då bara jag åker med istället för att engagera och göra honom ännu bättre och mer uttrycksfull. 

Jag vill ha en häst som är så mjuk att rida så det är som smör. Jag vill helst inte ha för mycket i handen heller och det måste jag ju så det är bara att träna.

Boy är alltid duktig! 
 
Nu ska jag skaka av mig känslan av att inte kunna och ta nya tag. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0