4/5 2016 Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig.... jag ska elitsatsa på min ridning!

Jag har alltid vetat att jag vill satsa på detta men ibland får sig självförtroendet en törn. Min familj och mina tränare Emma och Anette har trott på mig hela tiden och sagt att det går. Vet ni det gick att ta sig till att bli "bubblare" för landslaget med en häst som bedömdes att inte räcka till. Hans gång kommer fram ju starkare han blir men det kommer inte gratis... jag måste rida.

Tack älskade Money Boy som visat mig att träningen med honom ger framgång. Det har i sin tur gett mig självförtroende med de andra hästarna.

Jag är så taggad att träna på och bli bättre. Jag måste också fortsätta att prioritera mina hästars mående. Om det inte mår bra kan de inte prestera.

Sen till den stora frågan då...... ekonomin.
Jag söker med ljus och lyckta sponsorer som vill stötta mig i min elitsatsning.

Jag har ju redan sponsorer i form av familj, familjen Strömberg, familjen Camilla & Robban och hästägare men det behövs mer. Träningen är så viktig och den vill jag kunna fortsätta med  i 1a hand. Utan rätt tränad häst ingen elit för mig. Helst vill jag träna oftare men förstår att det ekonomiskt inte är möjligt nu.
Jag och min familj jobbar på med andras hästar hemma för att kunna finansiera vårt intresse och min satsning. Tyvärr räcker det inte till för det finns inte hur många timmar som helst på dygnet.

Vill ni stötta mig? Ingen skulle bli gladare än jag!  
Kontakt via mail: [email protected]

 



Kommentarer
- Ida

Ni är bara hur duktiga som helst!❤️ Håller alla tummar för att det ska gå vägen! Eller jag vet att ni kommer gå hela vägen men jag håller tummarna som extra stöd❤️❤️

Svar: Tack snälla Ida! ❤❤❤ Hoppas du kan komma med din fina Simba snart. Det är torrt i terränghagen nu.
Sandra A.W

2016-05-04 @ 17:36:04
- Ida

Det hoppas jag också❤️ Tyvärr är han skadad och får bara skrittar för tillfället! Han har nu promenerats i 2 veckor och ska fortsätta med det i 10 dagar till med medicin! Hoppas det går över med medicinen för annars blir det veterinär besök!

Svar: nej.... men du får gärna rida nån av våra. Harry tex
Sandra A.W

2016-05-04 @ 17:55:35
- Ida

Det gör jag gärna❤️ Det är bara att skicka ett meddelande så kommer jag❤️

Svar: Vi är hemma i helgen :)
Sandra A.W

2016-05-04 @ 18:09:30

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0