4/3 2016 Torsdagsträningar

Igår tränade jag Diamant och Money Boy för Emma.

Diamant 
Vi fortsatte lite på samma saker som vi tränade hos Anette tidigare i veckan. Jag gillar verkligen denna häst. Han försöker och vill göra rätt. Jag är mycket nöjd med hans utveckling det sista och jag tror Emma känner likadant. Han fick mycket beröm för sina framsteg av Emma. Då blir man extra glad :)

Emma tyckte att vi skulle börja med byten snart. Gissa om jag ser fram emot det?!
 


Money Boy
Min fina Boyan, var ska jag börja... jo han har blivit så mycket starkare än bara för någon månad sen och i och med det så måste min ridning ändras. Han orkar så mycket mer men när han spänner sig så som det oftast blir i collectingring så trycker han nacken uppåt och vill gå i en för hög form och samtidigt slår han över i galopp. Nu måste vi jobba med att jag kan ta oss ur det och snabbt få tillbaka honom dit jag vill. Så fort jag blir irriterad på honom så spänner han sig och gör så. Det behöver inte vara nåt stort innan utan han liksom gör så i fall att. Att slå över i galopp har alltid varit Boyans försvar om han spänner sig eller att det blir för jobbigt, nu måste jag lära mig att rida honom bättre i de situationerna. 

Vi red en lång lektion för att få igenom det vi ville och sen ska jag rida ikväll igen för att försöka bli bättre på det.
 
 
 
 
 

Kommentarer
- Ida

Träna,träna❤️❤️ Vet ni hur Glader har det? Han såldes väl till en ridskola? Har ni hört något från dom? Är bara nyfiken på hur sötisen har det😊❤️

Svar: Nej tyvärr vet inte hur han har det.
Sandra A.W

2016-03-04 @ 07:45:57

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0