14/12 2016 Tisdagskvällen

Full fart igår också efter skola och jobb.

Bolt "Gullet"
Mimmi och mamma jobbade med Gullet. Pigg och glad så länge man inte begär mer än vad han går med på. Här gäller det att hålla Gullet på bra humör med mycket beröm. Han tycker att ridbanan är tråkigt och fattar nog inte riktigt varför vi är där men när det är kolsvart i skogen så är banan med lite belysning rätt skön att vara på. Travade och skrittade honom på vägen också och då blir han genast mer med på vad man ber om. Väldigt känslig för skänkeln. Kommer bli en härlig ponny för någon familj i framtiden. Gullet är till salu till rätt familj.

Harry
Mimmi red ett pass på Barren och han sköter sig bra. Mimmi bytte bett för att se om han gick bra på ett annat men nej det gjorde ingen skillnad.
Här är Ellen på Harry:


Matteus
Passet på Lilleman kan ni läsa om här. Delar av passet finns också på film.

Hoopy
Jag red ett pass på Hoopy och jisses va roligt det var. Han bjuder på bra men i början när man värmer har man ingenting i handen. När vi värmt klart och jag krävde lite mer då fick jag lite i handen och han klapprade ingenting. Vi bestämde ju i samråd med tränar-Emma att fokusera på kondition och framåtbjudningen på Hoopy i höst och det har vi gjort och det gav önskad effekt! Nu ska vi börja trappa upp dressyrträningen :)
Vilken skillnad på honom på några månader! Mimmi har verkligen gjort ett bra jobb som jag sagt innan.

Chanel
Moa red ut Chanel en vända tillsammans med Mimmi-Tasty. Bättre väg än vad Moa och Carro valde.

Carisma
Moa red ut Carisma med Carro-Cookie. De valde tyvärr en väg med mycket asfaltsridning och asfalten var riktigt hal så de kom tillbaka ganska snart.

Collin
Muskler runt bogarna börjar nu bli lika mjuka på båda sidor :)

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0