9/8 2016 Hoppträning - Collin

Igår åkte vi hem till grannar till oss som är hopptränare, Therese Överlien.
Vi valde att åka till dem för att vi ville börja köra Collin korta resor eftersom han kan stressa upp sig i transporten. Vi körde honom i lastbilen och mamma körde väldigt försiktigt. Allt gick jätte bra han stressade ingenting utan blev snarare lite uttråkad och skrapade lite för det.

Vi som hopptränade:
Carro-Cookie
Mimmi-Collin
Sandra-Harry

Mimmi är den som hoppar Collin och det är så roligt att se dem tillsammans. Jag längtar inte direkt efter att hoppa honom. Mimmi är mycket bättre på hoppning och det vore så roligt om han fick komma ut och tävla hoppning med henne.
 

Collin taggar väldigt på hoppbanan men Mimmi fick instruktioner att inte stressa upp sig själv utan mer bara vara cool och låta han greja. I slutet var han lugn och sansad och hoppade fint.
Lite överladdad....

Vi fick pröva att hoppa vattenmatta och en mur. Mimmi tyckte det var bra att hon kunde visa honom vattenmatta och mur genom att bara rida runt det, gissa om hon blev paff när Therese sa "då tar vi vattenmattan" ha ha ha. Gick hur bra som helst.
 
Bjuder på en film, be nice!

Han är precis så elektrisk som en dressyrhäst behöver vara sa Therese :D

Måste också säga att mitt tragglande med att han ska fatta rätt galopp i vänster fungerade nästan klockrent. Det var inget Therese ens lade märke till. YES!
 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0