4/4 2016 Tack för kommantarer!

Tack för alla kommentarer och gratulationer det senaste! Mycket uppskattat och man blir glad av engagemanget från er!

Lotte skrev:
Jaha Nu får ni allt ha ett eget rum till alla priser och rosetter. Är ödmjukt imponerad av dig Sandra. Emoji heart Du är inte bara en snäll och go tjej. Du både hoppar, hoppar terräng och är en fantastisk dressyrryttare. Jag vet att du har fått kämpa med dina ponnyer och utbildat dom från grunden själv. Du har gjort ett jättefint jobb. Ida och jag träffade Alma på Pricken som kom tvåa på regional LA:1 idag ( men borde vunnit enligt mig). Tänk du har trots din ringa ålder ridit in honom och utbildat honom jättefint samt flera andra ponnyer. Jag hoppas att Ida orkar kämpa på som dig så hon också en dag känner att det blir lite medvind. Idag var hennes ponnyer (hingstiga), skrikiga och väldigt heta så Ida blev rädd och vågade inte rida på ifall dom skulle sticka och bralla. Hon var jätteledsen efteråt, men jag peppade henne till att vi ska träna på att hon ska bli modigare för då kommer pojkarna att sluta bralla och då kan hon koncentrera sig på att rida programmet. Den dagen det sker kommer hon att få betalt. Du är hennes förebild för du vet hur det är att kämpa. All cred till dig.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stort tack för din fina kommentar Lotte! Jag vet knappt vad jag ska svara... jag är inte så speciell utan en vanlig tjej med en fin ponny.

Jag tycker inte att det jag gjort är så märkvärdigt egentligen för allt går bara man har en bra tränare, stöttande familj och viljan själv! Jag älskar hästar och skulle kunna rida jämt MEN jag är ingen tuff ryttare. Jag är inte den som hoppar upp på vad som helst utan att veta att hästen är ok. Jag har råkat ut för olyckor och lärt mig den "onda vägen" om man säger så.

Jag kan bara stötta Ida i sin ridning och säga att hon ska kämpa på för det lossnar sen. Jag förstår Idas reaktion på tävlingen och hade säkert gjort precis likadant. Jag har ju turen att ha Mimmi, Moa och Carro hemma som hjälper mig när det blir jobbiga situationer. Ut och tävla och åk till så många ställen ni orkar och har råd med. Ida kommer kunna rida sen och det är det viktigaste. Jag kan säga att jag har stor nytta av att kunna lösgöra ponnysarna nu när de blir spända. Jag tror på att man som ryttare lär sig grundridning och har stor respekt för sin arbetskamrat hästen. Att bara kunna sänka hästen i formen är inte tillräckligt i det lösgörandet arbetet tex.
Jag är väldigt tacksam för att Emma Lindqvist och Traudi Björling lärt mig det lösgörande arbetet.
---------------------------------------------------------------------------
När jag var på mönstring i höstas så fick jag höra att Boyan var för lösgjord?! Han ska ju vara lösgjord för att sen sätta tryck i och vi var i starten av "tryckarbetet" men det missade de. Jag kom inte med för Money Boy är inte en internationell ponny enligt landslagsledningen tyvärr. Jag håller inte med....

------------------------------------------------------------------------------------ 

Åter till Ida:
Viktigt att man på tävling har en plan med sin ridning och inte hamnar i att titta på de andra och tänka "oj va fin" "detta klarar jag aldrig" "vad gör vi här egentligen" ja som ni ser vet jag för jag hamnar i dem tankarna ofta själv.
Man måste kunna gå in i sin bubbla och vara ett med hästen. Svårt men det går. Sätt lurar i öronen och spela din favoritmusik kanske....?
Den som sen rider mer än en häst på tävling måste kunna släppa den 1a och tagga om till den andra hästen. Viktigt att släppa allt med hästen innan före du sitter upp på nästa för annars blir känslan fel.

Rid mycket volter och rid på en begränsad del av banan om hästarna tappar fokus och blir för pigga och på. Svårt men det går. Lycka till Ida!

Kram Sandra

Kommentarer
- alice

Jag tror minsann att landslagsledningen har mer än fel, jag är mer än säker på att Boy är en ponny för de internationella uppdragen!

Svar: Hoppas du har rätt! ❤
Sandra A.W

2016-04-04 @ 20:47:47
Blogg: http://finest.se/aliceurhagen

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0