28/3 2015 Varför reta andra?

Ett inlägg i repris!

Varför skriver många så uppretande på sina bloggar?
Är det för att få mer läsare och kommentarer?
Jag kan förstå varför om det är att man vill ha mer kommentarer men är det så roliga kommentarer? Jag tycker att det är mest elaka kommentarer de verkar få på det sättet.

Jag har förståelse för att man vill ha kommentarer för det ger lite tillbaka på det man skriver men varför reta upp andra? Jag vill inte reta upp andra.

 

Jag är själv dålig på att kommentera på andras bloggar men måste skärpa mig med det. Jag vet ju hur det är att sitta på andra sidan och skriva men noll tillbaka.

Varför läser man min blogg? Vad vill man läsa mer om? mer filmer? mer bilder?

 


Kommentarer
- Matilda

Jag läser din blogg då det är spännande och intressant att följa dig och dina fina ponnyer! Jag tävlar ju själv i dressyr och du är ju så duktig så därför är det extra roligt att läsa om dig och få lite tips:)

Svar: Tack snälla du. vad har du för häst?
Sandra A.W

2015-03-28 @ 15:02:34
- Matilda

Jag har två c-ponnyer, Pigall & Fronerthig Young King. Pigall är en svensk ridponny och King en welch cob :)

Svar: Åh va roligt. Hoppas vi ses! Bor vi nära varandra tro...?Vilka fina ponnys du har! Älskar stjärnan i pannan på den svarta <3
Sandra A.W

2015-03-28 @ 17:17:37
Blogg: http://nattstad.se/pkdressyr
- Frida

Jag tycker om att läsa din blogg för att du verkligen brinner för hästar och det är så roligt att läsa en blogg från en ung tjej där det INTE handlar om nya prylar, märken, kläder och allt det där ytliga, utan att du skriver om det som betyder något. Din träning, hur ni planerar, hur du så klokt resonerar kring din träning och om hästar och ridning i stort. Det är intressant att läsa från någon som är ung, som är i början av sin karriär. :)

Svar: Tack snälla Frida! Åh vad vi saknar er ♡
Sandra A.W

2015-03-28 @ 21:26:34
- Matilda

Åh tack!<3 Jag bor nära Alingsås och ska till Ulricehamn omg 1 div 1 ska du dit? :D föresten jag är ett stort fan av Diablo! Så himla fin!!<33 ska bli jättekul att följa er :)

Svar:
Sandra A.W

2015-03-29 @ 14:04:47

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0