23/3 15 N.Cupido QP

QP har blivit pappa till ett litet stoföl i helgen - grattis!

Uteritt
I lördags så red Moa ut på QP i sällskap med Mimmi på våran Cupid. QP var så glad att han inte kunde hålla sig utan for runt och höll på. Moa kände att hon ville byta ponny och Mimmi sitter hellre på än ser på så dom bytte häst. Inte så konstigt att han är glad för han har inte ridits ut mycket. När han reds ut med Lady & Matlida som sällskap så var det inga problem han bara trampade på och Lady belv förvånad att nån höll hennes tempo.
Med det i tanken så tog dom Cupid som sällskap..... Cupid är ofta mer hingstig än hingstarna. Ja ja inget hände och han är en glad kille som älskar livet. Han vill inte ha av ryttaren utan studsar runt. Graman kan vara bra att utrusta sig med nästa tur och inte ta Cupid som sällskap så vi ser om det var han som fick igång honom :)

Dressyr
I dressyren så rids han varierat och vi har fullt upp att få honom att vänta på oss. Målet är att få honom avslappnad och få ner nacken. Vi får hela tiden jobba med att få honom att väga över på bakbenen och jobba under sig inte bakom som han gärna gör. Massor av halvhalter och stärka upp honom. Härlig energi!

Hoppning
Vi tränar på med bommar och små hinder som han får skutta över. Oj oj vad han tycker det är kul. På fredag är det Eamon Hickey träning igen. Så kul :)

Beroendeframkallande
I fredags galopptränade "lyckopillret" QP på travbanan med Mimmi i sadeln. QP är beroendeframkallande säger Mimmi :) <3
Han skulle varit 1,65 då hade vi haft framtiden klar!

 

Kommentarer
- isabelle johansson

hoppas din måndag varit grym för du tjänar det!!

2015-03-23 @ 13:02:27
Blogg: http://isabelles.horseworld.se
- Josäfin Andersson

Snygg bild på er :D

2015-03-23 @ 14:48:37
Blogg: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0