4/6 2015 Mer om Diamant 💎

Emma Elfstrand skriver som svar pÄ mitt inlÀgg "Vad vill ni lÀsa om?":
Skriv lite mer om Diamant, typ vilka meriter han har sen tidigare/hur lÄngt kommen han Àr i utbildningen, hans styrkor/svagheter osv :)
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om honom Àn. Han Àr som jag skrivit innan grundriden och hoppad nÄn gÄng med ryttare. Vet inget om höjder osv.

Jag har prövat att flytta för skÀnkeln och det gör han nÄgorlunda. Vi kommer utgÄ frÄn att han Àr bra grundriden och sen ska han utbildas.
 
 
Idag Àr det en vecka sen han kom till oss och jag har bara hunnit kÀnna pÄ honom Ànnu. Han har inte direkt nÄgon ork och Àrligt sÄ orkar inte jag rida honom lÀnge det Àr verkligen skillnad pÄ ponny och stor hÀst.
Jag fÄr trÀna ihop mig med honom och vi fÄr tillsammans bygga styrka. Han behöver komma upp mer i formen och in med bakbenen under sig.

Mimmi hoppade honom i tisdags och han har potential som Pernilla sa ;)


Vi har inte direkt haft vÀdret med oss sen han kom men vi vet nu att han klarar av storm och regn och geggiga ridbanor. Alltid nÄt!

Han Àr vÀldigt snÀll och har ett mycket bra temprament vilket Àr hans styrka just nu! Som ni kan se sÄ skrittar han avslappnat och fint nÀr vi Äker runt pÄ gÄrden.


MÄlet för Diamant Àr att utbildas tillrÀckligt sÄ att han kan gÄ div 2 dressyr i höst. Vi Àr anmÀlda i ett lag för LRK. Ska bli sÄ kul. Jag vill ha ett mÄl för varje hÀst att jobba mot.
 
 
passar perfekt :) 
Vi mÀtte honom till ca 1,60 och jag Àr 1,53.
 
- Sandra 
 

Kommentarer
- Olivia Gustavsson

Han kan nog bli vÀldigt fin! :D

Svar: Ja det hoppas jag!
Sandra A.W

2015-06-04 @ 20:47:37
Blogg: http://oliiviiagustavsson.se

KommentersfÀlt:

Namn:
Kom ihÄg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0