9/7 2015 Omskakad soldat

Detta med Diablo rör om. Den här soldaten har blivit lite omskakad...

Jag vet inte vad dom som häver ur sig vad som helst vill med det. Är det att jag ska ledsna?
Klart att jag ledsnar och känner att man kanske ska hålla på med nån annan sport. Jag skulle inte kunna sitta i soffan och inte göra nåt utan jag måste ha nåt att göra. Fotboll blir valet i så fall.

Många fina kommentarer om att man ska strunta i kommentarerna men det hjälps inte. Klart det rör om hos mig... tror ni verkligen att jag rider halta hästar? Måste jag ner till Skåne för att lyckas? Vad vill man visa genom dom där kommentarerna?

Vad är det med Diablo som stör så?
Denna snälla kille som inte gjort nåt mot någon.
Om jag slutar träna/tävla honom slutar detta då?
Historien bakom Diablo är tråkig men han bevisar att han kan ta sig upp igen och komma tillbaka. Att ta sig till nationell nivå i dressyr med hans historia är fantastiskt och sen att ta ett SM kval är ännu bättre! Det kräver år av träning att ta sig till elitnivå och man måste ha koll på allt från foder till tävling.
Jag är så stolt över dig Diablo <3

Ett alternativ är ju att inte blogga som vi pratade om hemma igår. För vem bloggar jag? Jo det är för min egen del. Jag ser det som en dagbok plus att dom som har hästar hos oss kan följa jobbet.


Om nån tycker att han ser halt ut så kan man väl säga det direkt till mig/oss? Man ska ha i bakhuvudet att jag som ryttare kan störa hästen genom ett tygeltag och det kan göra att man stör rytmen och det syns ju direkt. Piloten är den som styr dansen.... kan inte piloten bättre så drabbar det hästen.

Jag funderar mycket på hur han skulle prestera med någon annan mer erfaren ryttare.... jag fyller ju bara 14 år i november.
 
 

Kommentarer
- Olivia

Det kommer alltid att finnas sånna där människor. Och ärligt talat tror jag inte att det spelar så stor roll om man bloggar eller inte, för dem finns där ändå. Folk skriver och pratar så himla mycket. Arragon har tydligen varit blockhalt, haft sne manke, felanpassad utrustning, en katastrofal sadel och dåligt träningsupplägg. Dessutom så skulle det tydligen inte ens vara bra att ha BOT på benen. Alltså ja.. Du hör ju själv.. I det läget får man lita på sig själv att inget utav det stämmer, utan lita på att man själv och teamet runt en har bäst koll på hästarna. Det är svårt att kasta ifrån sig, JÄTTEsvårt till och med. Och man skulle inte behöva ta den skiten, men nu är det så, och jag tror att man någonstans får lära sig att hantera det på ett bra sätt. Det är viktigt att prata mycket om det, med tränare, familj osv så att man inte ensam sitter och funderar. Då tror man tillslut på grejerna som de skriver till en.

Du är jätteduktig Sandra, sträck på dig! Du behöver inte bevisa något för någon, följ den väg som DU vill gå, och dina drömmar.
Kram <3

Svar:
Sandra A.W

2015-07-09 @ 08:03:17
Blogg: http://oliiviiagustavsson.se
- terese

Sånt här skitsnack måste du lära dig att skaka av dig för du är så duktig och kommer komma så långt så det här kommer inte vara första gången folk vill trycka ner dig. Se det positivt istället. När folk har åsikter om någon så innebär det oftast att personen är väldigt bra! Avund och Jante-lag. Så sträck på dig istället!

Svar:
Sandra A.W

2015-07-09 @ 08:46:33
- Alice

Folk pratar skit och så är det, människor som inte är då kunniga som er familj eller avundsjuka för att du fått chansen att rida en sån underbar ponny som Diablo, man måste försöka stänga av och inte lyssna på allt skit folk pratar. Det ÄR svårt, enormt svårt och jag kan det verkligen inte, men det är nog det ända sättet. NI vet bättre än dom hur ni hanterar era hästar på bästa sätt, och jag är helt säker på att ni gör allt för att hästarna ska må bra och era hästar har det JÄTTEBRA hos er!
Jag vet inte varför det har blivit så att att många duktiga bor i Skåne men en av dom bästa bor i alla fall på er gård, rider dina hästar och sover i din säng, FÖR DU ÄR EN AV DE BÄSTA I SVERIGE! Kanske står du inte alltid på prispallen, men det är verkligen inte ovanligt att du gör det, men i mina ögon är du bäst, du har minsann inte fått hästar för en halv mille och sen bara åkt runt och glänst, nej, du har själv slitit och jobbat fram dina fina hästar och det lönar sig i slutändan!
Tro på dig själv! Du kommer ha ett försprång den dag vi alla rider storhäst och utbildar själva, för du har lärt dig från början att man inte får någon gratis! Då sitter de rika, bortskämda personerna där och vet inte vad dom ska göra när som helt plötsligt måste göra något själva. De ser på dig och din egenutbildade häst som jämt ligger i toppen!

Svar: Tack du är så snäll alice! hejar på dig ❤
Sandra A.W

2015-07-09 @ 10:06:30
- Stina Karlsson

Håller med alla ovanstående kommentarer, kunde inte skrivit det bättre själv! Heja Sandra! <3
Kram på dig <3 Hoppas vi ses snart! :D

Svar: Tack Stina!
Sandra A.W

2015-07-09 @ 14:03:09
Blogg: http://nouw.com/StinaK
- Emelie

Så länge det går bra och ni presterar så lita på dig, dina tränare och ert upplägg!

Sen har vi ju dressyrprogram och procent för att det ska kunna var "någorlunda jämförbart" över hela landet. Sen kan det vara så att konkurrensen är större i olika delar av landet, och den procent man vinner på i ett län, kanske placerar dig utanför i ett annat.

Mental träning är en stor del av prestationen, kanske kan det vara värt att titta in i redan nu?

Lycka till! Vi hejar på dig!

Svar: Ja jag får lita på det. Visst är det olika i olika delar av Sverige men man måste ju våga. Tack <3
Sandra A.W

2015-07-09 @ 15:44:09
Blogg: http://exaequestrian.wordpress.com

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0