18/1 2015 Provat ny.....

Igår så provade jag att träna för Nina Bengtsson.
 
 
Tyvärr inga mer bilder än den ovan....

Nina frågade lite om mig och Boyan plus de andra hästarna jag har till att börja med.
Frågade om vem jag tränade för mm. "Släpp inte Emma" sa hon bl.a :D :D
Fick sen rida lite och visa övergångar mm. Boyan är ju en stjärna så det gick fint ;) . Missar då och då men det får man räkna med.

Fick sen rida öppnor, slutor och någon skänkelvikning. Han sköter sig fint min nya kung. 

Vi gick sen över på enkla byten och då blir fokus på hans skritt. Han småtravar gärna med bak i skrittdelen och det får han inte. Fokus på långsam skritt så han lär sig att vänta..... Jag upplever att han blir lite stressad i skritten och då sa Nina att jag ska sluta med det och försöka hitta hur jag som bäst kan göra de enkla bytena och sen när han är mer stark då kan vi finslipa på skrittdelen i bytena. Han får inte stressa. 

Nina sa i slutet att jag var en lugn, fokuserad och tyst unge när jag rider det var bra. Ha ha ha så kan man ju se det ;)

Tyvärr är ju alla träningar för korta..... jag kan rida dubbeltid lätt bara för att det är så roligt,

Anna är den som håller i träningarna för Nina. Anna har 2 fina stora hästar och jag tycker hon rider bra! Så kul att heja på henne igen för hon är alltid så go och glad.

Emma kom och red lektionen efter mig på en fin häst, hon värmde när jag red. Jag vet inte om hon fick några tips om hur hon ska fortsätta träna mig men det är nog inte fel att hon hörde och såg lite i alla fall. 

 

Kommentarer
- Caroline

Vad kul att du får prova någon ny. =) Försökte googla på namnet och hamnar hos en tränare som bor i Stockholm är det samma tränare? =)

Svar: Ja det är det :)
Sandra A.W

2015-01-18 @ 11:35:25
Blogg: http://ridemyhorse.blogg.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0