12/2 2015 Igår Anette-träning

Igår kväll var jag och S.Diablo på träning för Anette Christensson. Det var länge sen vi var där i december tror vi. Vet ni vad? Vi fick beröm för att Diablo var i så fin form och att han sitter ihop i galoppen från start. Anette sa bl.a att nu kan vi träna på detaljer och inte bara grunder. Lite stolt blir jag och tacksam till Emma såklart <3

När jag skulle värma var det 4 andra ekipage i ridhuset och jag blir ju alltid lite stressad av fler hästar när jag sitter på hingsten. Han skötte sig riktigt bra!

Vi tränade på enkla byten på båge för där har jag svårt att få ihop det och han orkar inte riktigt. Fick koncentrera mig på att efter båge rida rakt på spåret lite längre innan bytet för att få honom att vänta på mig. Efter ett tag gick det bättre och jag kunde minska antal skrittsteg.


Vi fick sen träna på öppnor och slutor. Här fick jag träna på att inte tappa utsidan och undvika att han lutar sig på väggen. I öppnorna så kan jag rida honom lite rakare för att få en bra tvärning och linje.
 
 
 
 
 

Kommentarer
- Emelie

Härligt och informativt blogginlägg! Riktigt kul att det går så bra med Diablo! Jag har bara klappat honom en gång när Madeleine hade min förra ponny på inridning.

Svar: Han är värd framgång Diablo ♡
Sandra A.W

2015-02-12 @ 08:00:56
Blogg: http://exaequestrian.wordpress.com

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0