28/12 2015 Utbildning av andras hästar

Alice (Horsegirl) skriver:
superduktig är du!
det hade varit kul att läsa om "hur allt började", dvs hur det kom sig att folk började lämna sina hästar hos dig på tillridning och hur allt sånt går till, även hur du fick dina första sponsorer m.m. 
jättebra blogg har du Sandra!

Tack för din kommentar Alice!

Lämna häst hos mig
Jag fick ju Forlan Conquest av mamma och pappa när han var insutten och sen utbildade jag honom själv till att gå flera dressyr-SM. Vi köpte honom av Stuteri Micks Sara och Michael Strömberg i Falköping (min extra mormor och morfar <3) och de har varit mina största supporters sen jag började jobba med Quest. Sara och Michael erbjöd mig och mina systrar att ta emot några ponnys från dem och rida in och sen vidareutbilda och sen har fler frågat och på den vägen är det!  Jag är absolut ingen expert på området, jag är 14 år och ingen tuff ryttare. Jag rider på mjukhet och följsamhet istället för mycket styrka.

Just nu är stallet fullt och jag kan direkt säga att detta inte skulle fungera utan min familj och Matilda och Carro som supportar och hjälper mig. Självklart mina tränare också!

Om ni tittar under menyn Hästarna och sen hästar som varit här så får ni ett hum om hur många som vi jobbat med. De hästar som är hemma nu saknas i det inlägget.



Sponsorer
Detta med sponsorer då... jag har skickat mail/brev till de första jag fick och de svarade och kunde tänka sig att sponsra mig :) Väldigt många brydde sig inte om att svara ens men man får inte ge sig!
Jag är så otroligt tacksam för dom sponsorer jag har men jag kan alltid ha fler ;)

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0