16/12 2015 Jag blir arg

Jag läste Nellie Berntssons inlägg idag om en stackars tjej som mobbades så mycket att hon inte orkar gå i skolan och har självmordstankar mm. 
Gör skolan verkligen tillräckligt? Har dessa mobbare inget eget liv?

Livet måste vara fruktansvärt tråkigt för dom som mobbar. Att bara orka skapa falska ASK-konton mm för att vara elak mot en annan människa.... SKÄMS!

Jag blir så arg när jag hör om sånt här. Hoppas verkligen tjejen kommer på fötter och blir behandlad väl i fortsättningen!

Är det värt att vara populär den stunden som man mobbar en annan? Känns det bättre att vara elak och sätta sig på andra? Mår du bättre på andras bekostnad? Har du svarat JA då är du illa ute.... Och alla ni som inget säger, ni är lika skyldiga.

Var finns alla vuxna?
Har ni inga regler att rätta er efter på sociala medier från era föräldrar?

Alla har säkert nån gång känt sig ensammast i världen..... lägg sen till att nån tycker du är äcklig en hora mm. - känns det bra? Nej jag visste väl det! Så har många det varje dag tyvärr. Vi måste hjälpas åt att få en bättre värld.

Hoppas innerligt att hon har en bästa vän som jag har, min Money Boy, som alltid finns där och som lyssnar på allt jag säger. Tur att hon har en fin familj.


Upprörd.....

 

Kommentarer
- Liselotte

Bra Sandra att Du skriver om detta stora problem, det är skandal att inte de Vuxna som arbetar i Skolan kan få alla Barn att känna sig trygga, hur i hela friden tror dom att dessa barn ska kunna ta in Kunskaper, hoppas NiUnga Människor av idag skapar en bättre Skola för alla i framtiden för det tror jag att Ni kan , Kram till Dig o fine Boy <3

Svar: Kram tbx
Sandra A.W

2015-12-16 @ 10:30:09
- Carolina Willig

<3 Fin tanke <3

2015-12-16 @ 11:08:26
Blogg: http://nouw.se/carolinaw
- Terese

Men det är väl inte bara de vuxna i skolan som ska uppfostra!?
De flesta barnen har föräldrar också. Det är tufft för lärare som både ska lära ut och göra föräldrars jobb!

Svar: Det är det verkligen inte! Man undrar ju om deras föräldrar är medvetna om vad deras barn gör i skolan och på nätet....
Sandra A.W

2015-12-17 @ 15:41:13
- Ida

Jag är helt emot mobbning! Vad är det bra för? Man får inte bra respekt bara för att man är elak🙉 Hoppas att tjejen kommer på fötterna igen❤️ Tur att man har många vänner😉

Svar: Vissa vill "må bra" på andras bekostnad tyvärr.
Sandra A.W

2015-12-19 @ 21:39:52

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0