7/9 Igår

Igår efter skolan så väntade mamma och pappa på mig där vi går av skolbussen. In till Skara för lite ärenden och sen hem igen. När mamma gjorde mat så förberedda vi hästarna som skulle med på terrängträningen. Ja Quest fick komma in och äta sitt kraftfoder också :)
 
Moa hade Bonanza (fast här är det jag som rider henne)
 
Jag hade Hobbe och Mimmi hade Tiger. Vid däcken så stod Mimmi och Tiger på näsan, varför? Vet inte och det vet inte Mimmi heller. Tur att det gick bra <3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
- frida

Har du två stora systrar eller
fattar inte ???? :/

Svar: Jag har en storasyster och två större bröder som har samma mamma alltså mina halvsyskon. Sen har vi mimmi och hon är inte syskon men hon är jämt hos oss och hon är som en syster.
Sandra A.W

2012-09-07 @ 08:24:17
Blogg: http://fridabella.blogg.se
- Anna S

SV:
Hej. Ja, det finns en massa saker som är roligare än skolan, men just nu känns det ändå ganska roligt med ett nytt ämne och lite nya klasskompisar :)
Vad roligt att du ska tävla i helgen, det skulle jag också vilja göra. Jag brukar faktiskt inte bli så nervös, jag blir liksom lite taggad och peppad istället. Det kan säkert kännas lite pirrigt när det är många som ska titta på er, men försök tänk att du är med och tävlar för din skull och för att ha roligt med dina ponnysar istället för att bry dig om de som tittar på er. Det ska vara roligt att tävla och alla som är mer gör ju sitt bästa och hoppas att det går så bra som möjligt. Lycka till på tävlingen! :D

Svar: Tack! <3
Sandra A.W

2012-09-07 @ 11:47:36
Blogg: http://missbelinda.blogg.se

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0