Hobson

Min nyaste ponny är Hobson eller Hobbe som han kallas. Hobbe köptes då vi sålt min andra B-ponny Lillemons Dominator eller Måns som vi kallar honom.

Hobson
Född: 1997
e. Simberg Hobnob RW94
u. Simberg Silhouette RW 1030
ue. Linksbury Royalist RW82

Mankhöjd: 126,8
Färg: Fux
Köptes från familjen Beiron Mariestad den 28 maj 2012

Hobbe har ägts av familjen Beiron, min kompis Frida, sen augusti 2011. Hobbe skötte sig skapligt i början men på en hopplektion så bockade han kraftigt så Frida ramlade av illa och fick ridförbud i minst en månad. Hobbe kom då till mig för jeg erbjöd mig hålla igång honom under tiden och försöka sätta honom på plats.
Jag startade en LB-dressyr med honom hösten 2011 och vi vann :)


Hobbe skötte sig klanderfritt hos mig sen så åkte han till Frida igen och efter en kort tid så bockade han av henne igen men denna gången då hon red själv i ridhus. Frida ville sen inte ha kvar honom så han sattes ut på annons. Tur för mig att det var ganska trögt på försäljningssidan i vintras..... han kom till mig under försäljningstiden för att jag skulle hålla igång honom och visa honom på tävlingsbanorna.

Han har gjort försök att bocka med mig också men då han han fått tillsägelse!! Denna ponnyn ska nog inte säljas som nybörjar häst utan för en rutinerad ryttare som vill tävla för är det nåt han gillar så är det att visa upp sig på tävlingsbanorna. Jag har tävlat honom i Gotacup i vår (vi tog 2:a och 3:e platsen alla tävlingsomgångar), jag har tävlat honom i stilterräng starx utanför placering och jag har tävlat han i dressyr (Lb:1) två gånger och placerat oss båda gångerna.









Kommentarer
- Anonym

2012-06-17 @ 23:30:44
- ellen

Fint skrivet! Och vilka fina bilder :) roligt att ni startar flera dicipliner :) syns att ni trivs ihop och känner på mig att ni kommer bli riktigt duktiga ihop!

2012-06-17 @ 23:33:43
- Louise w

vann du det där täket som du har på först bilden. eller har ni köppt. vann ni nån tävling på dom korten eller var det bara träning där???!! :O :)

2012-06-21 @ 10:16:14
- Eva

Hej Sandra! Ni verkar passa bra ihop! Har alltid vetat att Hobbe är en stjärna ;) Han var fin redan som unghäst och när han reds in här hemma. Däremot vet jag att han kräver sin ryttare så jag förstår att du är duktig med honom! Det glädjer oss. Mvh uppfödare Eva med fam!

Svar: Tack snälla Ni!Kom gärna och hälsa på oss. Mammas mobil: 0705-418092 (Marie)
Sandra A.W

2012-07-06 @ 13:54:34

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0