29/10 2015 Tack för ert stöd - behövde jag nu

Stort stort tack för att ni bryr er och peppar mig! <3


Från Jennie
Jag red upp program för Gustaf Svalling nyligen på min ponny som liknar Boyan. Då sa han just att han sett en så fin ponny som hette Money Boy på ponny SM. Han var imponerad av den mjuka följsamma ryttaren och ponnyn med massa potential! Han dömer Totilas så han vet nog vad han snackar om ;) Tyvärr tror jag att den sista biten för att nå dom få platserna i landslaget sker via mun mot mun metoden och kontakter, hur bra man än är. Men ge inte upp för när det är bra då kan inte domarna blunda längre! Go Sandra du har massa tid!

Från Jennie
Jag läser din blogg varje dag och har gjort så sedan ett par år. Du är en stor inspirationskälla för mig och trots att jag är dubbelt så gammal som dig blir jag peppad till att träna och utvecklas som ryttare när jag ser dig och läser om dina hästar och hur mycket du har utvecklats med dem. 
Kämpa på och visa alla att du kan, jag tror på dig! 

Från Moa
Tävlingen kommer säkert gå jättebra! Du och dina hästar är ju bäst ❤

Från Jenny, JMdressyr.se
Både du och dina hästar har massvis kvar att ge Sandra! Det tycker jag du har visat gång på gång :) Var inte för hård mot varken dig eller hästarna för ni kommer lyckas det är jag säker på! Och åk nu på tävlingen och tänk att du bannemig ska visa dom som tvivlar, för jag är övertygad om att du kan! Jag tror på er! 
Kram

Stort stort tack! Jag uppskattar verkligen att ni tar er tid och skriver till mig!

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0