5/1 2017 Sent inlägg

Det blir ett senare inlägg än vad jag brukar då jag haft fullt upp. Alla hästar är ridna enligt plan vilket känns väldigt bra. Dom flesta dagarna brukar vi få ihop.

Torsdagen 4/1
Stalljobb på morgonen. 
Sen var det dags för en träning 0ch det var My som kom. Så roligt att träna My igen det var länge sen. 

Emma-träning i ridhus med Money Boy. Nu fokuserar vi på att stärka honom ännu mer. Vi vill att han ska gå stark i traven och ine trycka upp nacken. Jag älskar att träna med denna killen men igår var det jobbigt för mig. Jag red inte bra och jag blir då frustrerad. Ridning är verkligen inte lätt men så roligt. En rejäl genomkörare för oss.
\n
\n
\n
 
\nSen var det Wizt tur. Vilken grej det är att ha en läromästare som farbror Wizten, kan knappt fatta att jag har lyxen att få lära av en mästare. Jobbar på med styrka med honom också, det gör vi jämnt i och för sig :) 
Jag älskar att sitta på honom och lära mig så tacksam att jag har fått denna möjligheten. \n
\n
\n
 
\n
\nMatilda kom hem till oss senare på kvällen och vi hade det mysigt. 

\n
Fredag 5/1 
\n
Började i stallet 

Höll träningar
Först ut var Joline. Hon är så duktig och det är alltid roligt att träna denna tjej. Trevlig familj som ställer upp på henne till 110%, love it. 
2a träningen var Ebba och Ellen. Dessa twins är två goa tjejer som är så duktiga. Vill lära sig och tar in allt man säger. Ebba red Matteus och idag hittade hon en knapp till och hon får honom så fin. 

Uteritter var sen på schemat.
Jag red Wizten, Matilda red Boyan och Moa red pappas nya travhäst "Hjärtat" (Heart of love)
Boy var den som hade svårast att hålla sig på mattan ha ha han är för go.

Collin red jag sen ut i sällskap av Matilda och Melodi. 
Vi ville kolla Melodi med en ny ryttare och hon sköter sig perfekt. Inte en tendens till bus och hon reagerade inte på att Matilda tappade balansen på ryggen (vi provocerade lite med att Matilda fick tappa balabsen för att vi ville se om hon skulle ta tillfället i akt och busa till det. Inte ett bus utan hon var stabil och Collin hade en trygg häst att följa med ute i skogen. 

Kan man annat än att älska ponnys som har psyke som Melodi? Det är verkligen roligt att få hit ponnys som vi får utbilda och hjälpa deras unga ägare med. Meldoi får guldstjärna idag!

\n
\n
 
\n


Kommentarer
- Anonym

Hej! Hur går det med smurre?

Svar: Det går bra. han vilar i hagen
Sandra Wickström

2018-01-07 @ 00:37:59

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0