29/11 2018 Svar på kommentar om bl.a prioritering

Anonym skriver/frågar: 
Hej! Är ny här på din blogg. Så himla roligt för dig att få möjligheten att rida så många olika hästar! Undrar hur du får ihop tiden, pluggar du på distans eller har du tagit en paus från skolan? Skulle vara superkul om du skrev ett inlägg om dina tankar kring att få tiden att räcka till och hur du prioriterar skola/ vänner/ hästar osv! 

Lycka till!
--------------------------------------------------------------------------

Tack för att du läser och kommenterar/frågar, jätte kul och det uppskattas!

Ja det är en fantastisk möjlighet att rida många olika hästar. Jag har haft lyckan att få göra det sen jag var ca 8 år vilket jag är tacksam för. Utan min familj hade det inte varit möjligt. 

Jag går inte i skolan utan jobbar hemma. Det är ensamt och slitsamt liv jag lever nu så gå i skolan om du har minsta motivation kvar! Jag har alltid prioriterat hästarna sen jag var liten, skolan kom alltid i tredje hand. Jag klarade mig igenom skolan med medelbra betyg trots det. Jag vet att det inte är optimalt att göra som jag gjort men jag har verkligen noll motivation till skolan. 
Jag har en familj som hjälper till med allt så då går det bra. Drömmen vore ju en groom som servar med i ordninggjorda hästar.
 
Jag älskar att utbilda och tävla hästar plus att jag också har hittat en stor kärlek för att träna andra! 

Jag har en pojkvän, Andreas, som inte gillar att sitta inne så vi jobbar tillsammans på gården när han är här. Han är mer hos mig än jag hos han av förklarliga skäl.
 
Vänner
Mina vänner från skolan är alla fantastiska som tar hänsyn till mitt val i livet. Jag förstår att de ibland blir besvikna när jag inte kan för jag ska tävla dagen efter t.ex men de förstår 💕
Vi är ett litet gäng som träffas då och då och varje gång vi ses är det som om vi sågs igår. 

Nya vänner
Hästarna har också gett oss nya vänner för livet och extra mormor och morfar (Sara & Michael Strömberg) extrafarmor Barbro Andersson mm. listan är lång. 
Ett annat exempel är: Ulle, Matilda, Isabelle och Anki (jag på kortsidan)
 
Prioritering
Hästarna är alltid min prio 1. 

Familjen
Min familj är bäst! Alla jobbar hårt för att vi ska kunna hålla på med det vi älskar och jag har enorm hjälp av dem alla. Moa & Mimmi är de som är bäst på första jobbet med inridning av hästar så den ansvarar de för. Jag är dålig på att tacka dem ordentligt men ska bättra mig. 

Plats i stallet
Finns plats i stallet för träningshäst just nu. vet du nån som letar utbildare så hör gärna av dig till oss! 
[email protected] eller ring mamma Maries nr 0705 418092
 
 

Kommentarer
- Anonym

Fina sandra❤ kram Anki

2018-11-29 @ 09:09:24
- Anonym

Du är en KÄMPE Sandra. Är så roligt att ha Matrix o Laphroig hos dig/er. Synd vi inte bor grannar för då hade jag gärnat groomat😁💕💕✨✨/Eva

Svar: Tack goa Eva Ja tänk om vi bott grannar...drömläge!
Sandra Wickström

2018-11-29 @ 11:38:22

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0