13/11 2018 Våran måndag

Så kom då ny vecka med nya möjligheter. Känns väldigt bra att lämna förra veckan med tanke på Athena💕

Collin & Matrix
Igår gick Collin och Trix bra pass. Jag fick några situationer med problem men också nya sätt att försöka lösa situationerna på. Så skönt att känna att jag börjar få mer verktyg att lösa situationer med. Mycket programridning och mer teknisk ridning är verkligen roligt! 
 
Wizt
Jag red ett pass på Wizten och han känns så pigg och glad. Han älskar att träna! 
Sakta sakta så lägger han på sig också. Han var inte lätt att få upp vikten på innan han blev sjuk så det kommer nog ta lite tid nu efter. Orken är inte detsamma heller men han känns inte svag heller. 
Red program igår och han älskade det!!! Jag fick bara hänga med, kändes som om han sa "nu kör vi Sandra häng med nu" Han behöver klippas men jag drar ut på det så länge som möjligt. 
 
Matteus, Laphroig och Barbie
Övriga hästarna fick jobba korta pass på lina. <

Träning 
Annika kom och vi jobbade med hennes häst tillsammans. Imponerad av hur Annika tar stora kliv framåt i ridningen och stolt så klart! 

Utbildningshästar
En plan för hur vi fortsättningsvis ska jobba med dessa hästar har satts efter de erfarenheter vi nu har sen några år tillbaka. 

 
 

Kommentarer
- Liselotte Farmor

Jag blir så glad av att läsa att Du tränar på o är glad igen o att Du alltid tänker framåt, det är verkligen Din styrka, Lycka till nu med allt Kram <3 Liselotte

Svar: Tack snälla "farmor" ❤❤
Sandra Wickström

2018-11-13 @ 08:39:25

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0