8/3 2018 Våran onsdag

Igår var en dag som alla andra föruom att Moa var ledig från skolarbete eftersom hennes grupp hade jobbat klart snabbt. Alltid roligt med sällskap. Plusgrader på dagen och det kändes riktigt bra.

Heba
Värd en guldstjärna igår!
Mimmi jobbade med Heba igår och hon var riktigt duktig. Satt upp själv och red utan att ha nån som höll i henne. En härlig känslig ponny. Positiv till arbete, här gäller det att låta henne jobba lagom nu så att hon fortsätter känna att det är kul. Väldigt enkelt att jobba på lite extra med de där som visar att det är extra kul när det är med oss. 
 
Chili & Puzzel
Chili har fårr nåt litet på ett ben och är lite svullen men när hon rör på sig går det ner direkt.
Puzzel har trampat sig med brodd så han är lite öm där.

Träning
Var och tränade för en klubbkompis i Särö. Vi red mycket basic och det gillar jag, det är ju det som ridningen handlar om. Tränaren får snabbt en blick för vad  jag hur jag som ryttare fungerar. Fick till bra bakbensaktivitet och jobbet med att runda Wizt betalar nu av sig så han blev riktigt fin. 
Positiv till oss som ekipage och positiv till tävlingsplaneringen. Tyckte vi kunde lägga till nån mer tävling och jobba mot SM-kval. Vill ha en lagom plan för Wizt när det kommer till tävlingar då han blir stressad efter start och då fick vi tips om hur man kan göra för att få Wizt lugnare efter tävling t.ex  Det ska testas så fort det bara går.
Han vill hem direkt efter att han tränat/tävlat borta och den stress han har inom sig då visar han upp genom att börja typ väva i lastbil/transport och det är så synd om honom. Tänk när/om man vill tävla i lag och man inte får åka hem direkt efter start. Man kan ju bli väntande i flera timmar och då måste man be om så sen start det bara går i klassen. 

Schamoon "Fläskis"
Fläskis besiktigades och dansade igenom den så nu till helgen kommer hon flytta till sina nya ägare. Lycka till!

Vi hade strömavbrott större delen av kvällen. Pappa hittade inte felet så han ringde farfar som är elektriker och det slutade med att Elverket kom fixade provisoriskt med strömmen. De kommer tillbaka i morgon och gör klart. 

 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0