31/12 2018 Årets sista dagar

Nu går vi med full fart in i 2019 tycker jag!

Jag är fullt medveten om att det kommer innebära MYCKET jobb från min sida men det är det värt.

Igår tränade jag med Collin och Wizt för Pia.
Collin
Vilket kliv framåt han tog igår. Jag red igenom FEI Lagprogr. Msvb för juniorer och sen efter det fick han gå in och chilla. Han var så lugn och fin och lyssnade uppmärksamt på mig. 
 
Wizt
Igår fick jag kämpa lite extra på Wizten istället. Vi kom till en punkt där han bär sig korrekt och inte riktigt orkar och då slog han i handbromsen helt. Det måste vi få bort. Tur det hände när tränare var på plats. 

High Top Vuo "Toppen" 
Red ett pass på banan och jag är riktigt nöjd med honom. Han försöker trots att han egentligen är så trött att han vill spy. 

Matrix
Denna killen bjuder upp till motstånd igen. Han har inte överskottsenergi och han är inte trött utan han bara vill bestämma själv. Igår var det t.om med motigt att skritta. Jag är ingen tuffing så när han står rätt upp då blir/känner man sig ganska liten. På en millisekund är vi uppe på bakbenen så det gäller att vara med i svängarna. Nu måste jag tänka ut en ny plan för hur jag kommer förbi detta. Trodde helt ärligt att jag lyckats ta mig förbi det men nepp en envis kille det där. Han har humör killen må ni tro. 

Träningar
Hade träningar igår inbokade men 2 st kom inte så där gick tid när man går och väntar.
Vera kom på utsatt tid och denna tjej tränar på Matteus. Hon är verkligen superduktig, så kul att få hjälpa henne lite på vägen. Tyvärr bor hon i Stockholm så vi får svårt att få till veckoträning ;) 
 
Zalmiyac "Z"
Jobbar på lina. Jag tycker att han dämat sig ganska mycket med allt som händer runt om. Hans fokus måste ligga på mig annars får vi svårt på tävlingsbanan. Han är väldigt arbetssam så jag kommer jobba med uppmärksamheten på mig ett tag nu. Inte jättespännande att skriva om direkt men vi jobbar på. 

Laphroig "Lappen"
Lappen ska i morgon på årets 1a dag vara med på sin 1a riktiga hoppträning för Nils. Ska bli så roligt att se hur han tar det. 

Barbie "Babsan"
Arbetet fortskrider långsamt. Vi tar det lugnt med denna coola tjej. 

Matteus
Gick lektion. Alltid lika arbetsvillig. 

Tilde
Inridningen är klar och vi har bara jobbat med att befästa det hon lärt sig. Hon åker hem igen i morgon 1/1-19

Ove
Arbetet fortsätter. Han är en känslig kille så man kan inte stressa arbetet utan lugnt och metodiskt. 

Nya hästar på ingång
Det är nya hästar på ingång nu inför 2019. Inridning, tillridning och försäljningshästar. Life is fun! 

En önskan
En önskan inför 2019 vore att ha en anställd som groomade åt mig så jag hann lägga mer tid i sadeln istället för att mocka mm. Jag drömmer vidare om det men en lösning vore ju praktikanter.
Stallsysslor och ridning efter förmåga. Boende inne hos oss vid behov och du kan ta med dig egen häst. 
Vet du nån som är sugen på att praktisera i stall med alla typer av hästar så hör av dig på mail [email protected]  eller ring mamma Marie 0705 418092 

Vi vill önska Er ett Gott Nytt År!  

 med familj



Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0