18/12 2018 Ny vecka

Så kom då måndagen och en ny vecka. Full fart hemma och mycket arbete som ska utföras. Så tacksam för Andreas som hjälper mig med det mesta. Duktig med hästarna och väldigt arbetssam. 
 
Våran ridbana är jätte bra just nu. Kom snö men det ligger inte kvar på banan längre. Härligt när man kan rida som vanligt utan att behöva åka till ridhus. 

Zalmiyac håller på att bo in sig och han verkar trivas bra. han äter och dricker och har full koll på alla hästar :)  Jag sätter just nu igång honom då han varit utan ryttare i höst. Han är väldigt rolig att rida. Känns som han är väldigt arbetssam. Spännande tid med honom nu framöver :) 
 
Collin är väldigt fin just nu. Han känns stark och han utvecklas för varje vecka. 

Wizt är lika fin som Collin men fortfarande smal. Det kommer nog ta lite tid för "farbror" att komma tillbaka, om han kommer tillbaka 100%.

Matrix är finare än han varit innan hos mig. Väldigt glad och vi har inga tuffa jobbiga pass hemma längre. 

Laphroig är som jag sagt innan fantastisk! Så rolig att jobba med. 

Ove och Matilde
Dessa två har varit super de senaste dagarna så de fick välförtjänt vila igår och planen är detsamma idag tisdag. Man kan inte stressa inridning då riskerar man stora bakslag, viktigt att lyssna på hästens signaler. 

Matteus har det jätte bra. han har haft lite vila nu och är sugen på att börja jobba igen. Vet du kanske nån duktig ryttare som vill vara "medryttare" på denna stjärna? Hör av dig!

Dinelli har åkt till en annan utbildare, hon åkte 12/12-18. Vi tackar för den tiden hon var hos oss och önskar lycka till.

Nils har kommit hem från sina veckor i Tyskland, där han varit med några hästar och tränat. I kväll är det dags för hoppträning igen :) 
Fler hästar behöver få hoppa och leka hemma så vi försöker nog hinna med det i morgon. 

 




Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0