9/8 2018 Toftegårdens Alcazar - till salu

ÄDEL PONNY MED UTSTRÅLNING!
 
Vår fina D-ponny Toftegårdens Alcazar är nu till salu om rätt ryttare och hem dyker upp. Alcazar är en dansk sportponny, 147 cm hög (ej viktbärande) född 2003. En riktig tävlingsponny som har gått höga klasser inom fälttävlan, där dressyren och terrängen har varit hans styrka.
Vi satsar nu på högre klasser inom dressyren och har på kort tid klarat kvalet för FEI. Han är mycket välutbildad (kan även passage :)) och får många lovord från tränare och domare. Vi säljer honom enbart för övergång till storhäst, då vi har svårt att hinna träna och tävla två hästar. Han ligger inte ute på annons utan ska i första hand säljas genom kontakter.
 
Vår önskan är att en ambitiös och duktig tjej/kille som i nuläget redan tävlar LA eller högre vill ta över resan med Alcazar. En ryttare som har god stöttning av hästvana föräldrar och duktiga tränare.
 
Alcazar är supersnäll, vänlig och väluppfostrad kille med egen motor som tycker det är roligt att träna och tävla och åker gärna transport (lastar sig själv) och är van att övernatta på nya platser. Okomplicerad att sko, duscha och klippa. Vänlig i all hantering och går gärna med kompisar, men kan stå själv både på tävlingsplats, hage och stall. Många referenser och filmklipp finns. Pris 80.000 kr. Priset kan komma att höjas beroende på framtida tävlingsresultat.
 
Ägare: Familjen Lindegårdh
Telefon Britt: 0734 151534
 
Står hos oss för träning.
Välkomna för provridning!
 
 

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0