4/4 2018 Athena Vuo

Jag har haft Athena nån månad hemma nu men inte ridit jätte mycket pga underlaget. Jag har valt att inte traggla på vägen med henne för att inte riskera att hon tappar bjudningen.

Hon hade inte direkt någon bjudning när hon kom. Inte på banan och inte i skogen men jag tycker att det kommer nu. Hos ägarna har hon trampat på bra i skogen men hos mig är allt så nytt. 

Mamma hade med kameran ett pass häromdagen. 

Hon är väldigt ostadig i formen speciellt i traven och slår med huvudet upp och ner. Jag rider med lätta händer för jag vill inte låsa hennes hals eftersom det är halsen de unga hästarna håller balansen med. 

Upp
 
 
och sen ner
 

När hon kom och jag saktade av till skritt från trav så tvärnitade hon men det har hon slutat med nu. Viktigt att de unga hästarna förstår att man behåller bjudningen ner i skritten och att de skrittar på framåt med stora kliv. 
 
 
Denna häst är en otroligt trevlig tjej som vill göra det jag ber om. Glad när jag hämtar henne i hagen och lika glad när vi tränar. Bryr sig inte om att hon är ensam i stallet och orädd ute. Har inte brytt sig om någonting hittills. Hoppas det håller i sig! 


Försöker tänka på att hålla mig innanför spåret så hon måste hålla balansen utan att "ta hjälp av staketet". 

Kan bli riktigt bra detta bara jag gör jobbet rätt. 
 
Tack Camilla & Robban för förtroendet att få matcha Ert fina sto! 

Athena Vuo
född 2013
e. Zuidenwind
u. Wayana
ue. Walt Disney I
1 avkomma 2017 Asterion Vuo "Hasse"
e. Dragon Welt

Härlig 1a galopp!
 
 



Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0