31/10 2017 Lite från söndag och sen måndag

Söndag 29/10
I söndags kom de 3 första tjejerna vid 16.30-17.00 med sina hästar och sen var det dags för träning. Pang på ingen ide att dra ut på det. Joline kom lite senare för hon var på dop så det var giltig ursäkt ;)

Alltså jag måste säga att det är fantastiska tjejer ni har! Det blåser storm och är kolsvart ute men de gör glatt i ordning sina hästar och ut på banan. 

Vi gick igenom hur man kan värma sin häst på ett bra sätt och på köpet få att den lyssnar bra på ryttaren. Jobbade med sits form och bjudning. Gick också igenom hjälperna man ska använda när man svänger så hela hästen svänger med och inte flyter ut. Guldstjärnan måste gå till Jasmin och Prinsen! 

När vi sen är på banan så ser vi Moa rida ut på Denice 2,5 år i sällskap av Mimmi och Camaro andra rundan var det Mini 3 år i sällskap av Walencia. Det blåser storm är becksvart och de har pannlampa....
De kom tillbaka och var mycket nöjda med unghästarna som skött sig och både skrittat och travat. Träden hade varit lite läskiga när det blåste så det var allt.  Gränsen mellan att vara coola tjejer och dumdristiga är väldigt tunn. Glad att de kom hem helskinnade och nu eferåt såklart stolt över dem. 


Måndag 30/10
Igår var verkligen full fart hela dagen och stort beröm till tjejerna som hänger med med ett leende på läpparna.
Stort tack till Siv som hjälper Sandra hela tiden!

Här kan ni se bilder från måndagens övingar.


Vid 21.30 var det läggdags för klockan ringer lite i sju på morgonen. 

//Marie

Kommentarer

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0