9/5 2017 En helt vanlig måndag+överraskning

En helt vanlig måndag igår förutom en överraskning av en hästägare med flera påsar med hästgrejer och kläder. STORT tack Erika! Lite som julafton :)
Jag invigde ridbyxor och schabrak direkt

Nicole
Började kvällens jobb med en lektion för Nicole. Jobbade mycket med linjer och hon fick också skutta lite över ett kryss.

Chanel & Cookie
Moa och Carro red sina hästar ett pass på banan.

Shamoon
Shamoon provreds av en tjej som inte bor så långt bort. Tror det kan bli ett bra ekipage av det lilla jag såg.

Ture
Mimmi red ett pass på Ture. Så roligt att se att han utvecklas snabbt trots att Mimmi rider 1 dag/vecka men Annika jobbar på bra hemma med tömkörning mm.

Pumpan
Efter Ture så var det Pumpan som fick jobba med Mimmi. Övergångar var dagens uppgift och det är nog inte det Pumpan sätter högst upp på "roliga saker att göra-listan" men han jobbar på utan protester. Ikväll ska han på hoppträning det blir nog mer spännande. Vore roligt att få träna honom på Ungponny-SM som 6-åring nästa år. Drömma lite måste man få...
 
Dinelli
Igår satt jag upp på Dinelli för 1a gången. Vi fick ett helt ok pass tillsammans. Vi måste dock kolla på träns/nosgrimmor bett mm för hon är inte 100 bekväm just nu. Behöver lägga på sig mer och det hoppas vi kommer snart. Denna dam kan röra på sig! ska omgående be Emma om hjälp med var jag ska koncentrera mig på i träningen just nu.

Horsemosens Coriander "Curre"
Gårdagens pass på Curre blev fokus på framåtbjudning och form. Otroligt trevlig 5-åring! En ponny man ser fram emot att rida varje dag.

Matteus & Matrix
Matteus fick jobba ett pass på lina.
 

Kommentarer
- Erika Pettersson

Kul med nya grejer 🙂

Svar: Jättekul!
Sandra Wickström

2017-05-09 @ 08:58:34
Blogg: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0