27/6 2017 Money Boys SM, dag 2

Då var det dags för dag 2 på SM och jag var mer taggad att visa vad min fina kung kan.


Jag rider mer än dag 1 på framridnigen och Boy är fin!


Tur man har bästa groomen.... Mimmi

Viktigt att komma ihåg att dricka mycket när det är fint varmt väder.

Mot collectingring

Collectingring, Boyan känns fin!

På banan


Nu kör vi!

Dag 2 red alla Individuella Mästerskapsprogrammet. Vi fick ihop 68,618% och tog 5e platsen. Vi ligger 5a i totalen inför morgondagens final. Vi kommer alltså rida A-final vilket var mitt mål efter den hemska uppladdningen med kungen.

En sak som jag vill lyfta fram är vikten av att kunna rida fram sin häst själv. Tränaren kan vara med men inne på banan måste du klara av att lösa problemen som kan uppkomma själv. Man får bättre självförtroende i sin ridning om man vet att jag brukar kunna lösa de problem som ev uppkommer.
Jag har under SM dag 1 och dag 2 ridit fram utan hjälp från Emma och jag har klarat mig bra själv. Viktigt att du har ett upplägg/en plan hur du rider och sen fullföljer du det! Jag är mest nöjd med att jag lyckades hålla Boy avspänd och lösgjord för här ligger tror jag en stor del i vår framgång. Alltid noga med lösgjordheten!
Jag är inte en sån som rider mycket programdelar på framridningen utan mitt fokus ligger i lösgjordheten, är han inte lösgjord är det svårt att få till alla rörelser bra. Viktigt att kunna variera formen hela tiden för om hästen t.ex spänner till måste du som ryttare kunna lägga ner formen.

Så tacksam till Emma Lindqvist som alltid är noga med lösgjordheten innan vi går vidare på varje träning. Boy är oftast lite olika vid dessa träningar och pga det så känner jag att jag har verktyg för att lösa mycket själv i olika situationer.

Under detta SM kunde man se många ekipage få problem med spänning inne på banan. Det var ganska rörigt runt banan med byggarbeten, fladdrande flaggor, människor och djur på som hästarna tyckte konstiga ställen mm.

Prisutdelning

Bästa Mimmi fick hämta priset.

Känslan att få ta en placering när man haft kass uppladdning är fantastisk. Vi blir ofta påminda om hur lätt det är att olyckan eller som i mitt fall ett litet sår kan stå i vägen för träning och tävling.


Sponsorer hittills inför mina mål 2017:
Lilla Veterinärinrättningen Skara, Traudi Björling, Stuteri Micks Falköping, Kungsbacka Bilservice Kungsbacka, Mörk & Söner Götene,  Åkessons Bil Götene, Engblom Stable Kvänum, Thelin Data Lidköping, Divorceyourhorse, Designs By Spirits, Stall Vuo/Stall Sjöholmen Bjärnum, Jacson, Emma Lindqvist, Stall Nils Stridh Svensson, privatpersoner som swishat, 

 

Kommentarer
- Erika Pettersson

Grattis till placeringen 😊

Svar: Tack ☺
Sandra Wickström

2017-06-28 @ 17:02:14
Blogg: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentersfält:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Blogg:

Din kommentar:

Vill du hellre skicka ett mail till mig? Kontaktuppgifterna hittar du i menyn!
RSS 2.0